Päivitetty 03.05.2013

Kodin saanut: FELIX


FELIX

* n. 6v

* uros

* kastroidaan

* Virossa

 

 

 

15.1.2013

Felixin omistajan kuoltua tämä jäi ihan tyhjää taloa ja pihaa vahtimaan. Rakveren tarhan johtaja meni noutamaan tätä luultavasti koko elämänsä ketjussa elänyttä koiraa tarhalle, jossa se nyt etsii uutta kotia. Niin kauan Felix on ainakin ketjussa elänyt, että ketju oli painautunut sen ihon alle ja se jouduttiin leikkaaman pois sivuleikkureita apuna käyttäen. Ehkä juuri tästä syystä Felix on kaulanseudustaan arka.

Felixin rotuperimässä voisi olla jotain paimenkoiraa, sillä tämä energinen ja leikkisä mies käyttää hieman hampaitaan leikissä mukana. Se ei siis todellakaan pure, vaan leikkinäykkii innoissaan mm. ihmisen käsiä. Kaulan alueelle koskiessa, esim. remmin laitossa ja pois ottamisessa Felix varoittaa murinalla. Se ei kuitenkaan ole purrut, kunhan näissä tilanteissa toimii rauhallisesti ja määrätietoisesti. Kuitenkin tästä syystä Felixiä ei luovuteta lapsiperheeseen.

Felixin vieressä olevassa häkissä oli todella kierroksilla oleva nuori uros, joka tuli häkin läpi Felixille rähjäämään kun toin sen lenkiltä takaisin. Felix vastasi oitis toisen uroksen rähinään, joten uroksen kanssa samaan kotiin emme Felixiä luovuta. Kiva narttukaveri voisi uudessa kodissa sen sijaan ollakin! Lenkillä Felix meni kovin hajujen perässä eikä sitä niinkään ihminen siinä kohtaa kiinnostanut. Tilanne luultavasti muuttuu, kun Felix pääsee kotiin rauhoittumaan ja laskemaan stressikierroksiaan. Felix ei kuitenkaan suoranaisesti vetänyt remmissä, mutta meni kyllä niin pitkällä kuin remmiä riitti! Felix käyttää myös ääntään varsin mallikkaasti, joten asumismuoto täytyy harkita huolella.

Kooltaan Felix on noin 55-60cm.

 

6.4.2013

Felix on varattu Viroon!

 

9.4.2013

Felixin varaus peruuntui, kun tuleva koti päättikin ottaa koiran toisaalta.

3.5.2013

Felix on saanut kodin Virosta!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.