Päivitetty 24.11.2016

Kodin saanut koira: CORA


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
ei steriloitu

10.10.2016

Cora on tällä hetkellä Onevet eläinlääkäri aseman tarhalla. Cora asuttaa samaa tarhaa useamman muun pennun kanssa. Cora on alunperin tuotu Rosiorin kylässä olleeseen sterilointi tapahtumaan ja hylätty sinne. Coran onneksi sen tuoja välitti pennusta edes niin paljon, että päätti hylätä sen eläinsuojelijalle, eikä vain jättänyt tyttöä oman onnensa nojaa kadulle.

Cora on varsin veikeä tapaus, se tulee välittömästi tutustumaan uusiin ihmisiin ja kun sen lähellä menee kyykkyyn huomaa äkkiä, että Cora änkeää syliin ja vaatii saada huomiota. Cora on todella utelias ja reipas nuori neito, se tutkii tarkasti kameran remmiä kun yrittää kyykyssä ottaa sen vierellä kuvia ja se innostuu nopeasti myös leikkimään kameran remmillä. Cora osaa selkeästi hauskuuttaa itseään, jos ihmiset eivät järjestä sille tarpeeksi tekemistä, mutta kun tyttöä pyytää lopettamaan omatoimisen puuhailunsa kameran remmin kanssa, se uskoo välittömästi ja siirtyy tutkimaan josko kengät olisivatkin kiinnostavampia. Cora on varsin iloinen, reipas ja utelias lapsi, joka varmasti tulee tuomaan tulevan omistajansa elämään paljon iloa. Cora on energinen nuori neiti ja se olisikin varmasti mitä parhain harrastuskaveri tai seuralainen pitkille metsälenkeille. Vaikka Cora onkin varsin iloinen ja energinen tapaus, se osaa nuoresta iästään huolimatta upeasti rauhoittua ihmisen lähelle ja se todella osaa nauttia saamastaan huomiosta.

Cora on tällä hetkellä noin 40cm korkea ja painoa on reilut 10kg. Isona tyttö tulee olemaan noin 20kilon luokkaa.

24.11.2016

Cora sai oman kodin Saksasta.

——————————————————————————————————

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Cora saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi se on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.