Päivitetty 13.08.2017

Kodin saanut koira: FOCARO


Syntymäaika: 8/2014
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

26.8.2016
Pieni shitzu-narttu Focaro on heitetty toisen koiran Locan kanssa ulos pentutehtaasta jonkinlaisten kohtuongelmien vuoksi (lue tästä lisää pentutehtaista ja siitä, miten välttää tukemasta niiden toimintaa). Se päätyi Onevetin eläinlääkärin Adina Vladutin hoiviin, mikä oli sille todellinen onnenpotku,  sillä eläinten hyvinvointia julmasti laiminlyövillä tehtailla koirien elämä koostuu ainoastaan jatkuvasta pennuttamisesta.

Focaro on noin kaksivuotias tyttönen, ja häkissä vietetty virikkeetön elämä on kerryttänyt sille muutaman liikakilon jotka sen pitäisi saada putoamaan. Tulevan omistajan tulisi siis sitoutua huomioimaan aivan erityisesti koiran terveellinen ruokavalio sekä riittävä liikunta. Se ei ole vain sylissä kannettava maskotti kuten ei mikään koira.

Focarom äänihuulet on leikattu pentutehtaassa, jottei sen haukku ja valitus kuuluisi. Ikävistä kokemuksistaan huolimatta se tulee toimeen muiden koirien sekä kissojen kanssa, ja on ystävällinen ihmisille. Se ei ole tähän mennessä osoittannut pelkoa edes mieshenkilöitä kohtaan.

Focaro on leikkisä ja sympaattinen nuori koira, joka sopeutuu positiivisella vahvistamisella ja hyvällä huolenpidolla mainiosti kotikoiran elämään.

Pienen pullukan polvet on tarkistettu eikä niissä ole todettu luksaatiota.

31.8.2016
Focaro on varattu loppuelämän kotiin.

23.9.2016
Focaro on saapunut kotiin Suomeen


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Focaro  saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Focaro on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Focaron yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.