Päivitetty 08.10.2016

Kodin saanut koira: LOCA


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romania (OneVet)
Steriloitu

23.8.2016
Loca on kotoisin pentutehtaasta jossa sitä on käytetty pennutuskoneena mutta koska romanialaisen omistajansa mukaan se oli huono emo, se sai lähtöpassit toisen koiran Focan kanssa.  Onneksi ne hylättiin Adinan hoiviin, eikä kadulle, jolloin tulevaisuus olisi ollut hyvinkin surullinen. Loca  on viettänyt  aikaansa Onevetin eläinlääkärin Adina Vladutin luona keräten voimia muutaman viikon, ja tyttönen onkin reipastunut paljon. Tohukas ja leikkisä Loca on vähän kaikessa mukana, milloin mitäkin löytyy tyttösen suusta ja kaikki on potentiaalisia leikkikavereita, kissatkin, vaikka niitä Loca tykkää jahtailla, leikkimielessä enemmän eikä niin vahingoittaakseen niitä. Söpö ulkomuoto kumminkin kätkee sisäänsä aktiivisen nuoren neitosen, joten Loca tarvitsee säännöllisesti aktiviteettejä ja ulkoilua, kuten mikä tahansa koira.

Localta kokoa löytyy 5-7 kg ja n.30 – 35cm

Polvet ovat tutkittu terveystarkastuksessa, eikä niistä löytynyt luksaatiota, mikä voi usein pieniä koiria vaivata.

10.9.2016
Loca on varattu omaan kotiin.

23.9.2016
Loca nyk. Aada saapui omaan kotiin, koti onnea! <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Loca  saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Loca on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Locan yhteyshenkilö: Anne Huhtala

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.