Päivitetty 23.07.2013

Kodin saanut: DARGO


26.3.2013

DARGO

* n. 5v

* uros

* kastroitu

* Virossa

 

 

 

 

16.1.2013

Dargo on kovin ujo häkissään, eikä heti uskalla tulla ihmisen lähelle. Uteliausuutta pojalla on, mutta se ei ainakaan vielä voita traumoja. Selvästi Dargoa on hakattu, sillä se pelkää ihmisen kättä varsinkin pään alueella. Silti se ei ole missään kohtaa hyökkäävä, se ennemmin ajautuu nurkkaan kuin on aggressiivinen. Pieni, epävarma murahdus kuului kun remmiä yritettiin liian nopeasti napata pois sen kaulasta. Kodin tulee siis ymmärtää ja osata lukea tämäntyyppistä koiraa. Lapsiperheeseen Dargo ei sovi.

Dargo lähti lenkillä hyvin epävarmasti eikä olisi halunnut tulla ulos häkistään. Tarhan työntekijä sai pojan suostuteltua mukaansa. Heti, kun Dargo oli jäämässä yksin seuraamme, kieltäytyi se liikkumasta. Sitä pelotti liikaa. Tutun ihmisensä kanssa se kulki kauniisti, vaikkakin peloissaan, remmissä. Kyseessä on siis oikeasti arka koira, joka tarvitsee aikaa ja rohkaistusta, ehkä pidemmänkin aikaa. Nartun perään Dargo kyllä lähti innokkaasti joten uudessa kodissa olisi ehkä paraskin olla reipas ja rohkea narttukaveri odottamassa! Toisten urosten kanssa samaan kotiin emme Dargoa luovuta.

Dargo ei kole kovin suuri, sen säkäkorkeus on noin 50cm eikä se ole mitenkään raskasrakenteinenkaan, mikä varmasti helpottaa Dargon kuntoutusta.

 

15.3.2013

Dargo on jo hieman kehittynyt ja reipastunut tarhalla ollessaan. Kuitenkin kodin vaatimuksiin lukeutuu edelleen rauhallisuus ja kokemus aremman koiran kanssa elämisestä. Rauhallinen asuinympäristö on myös erittäin tärkeää, sillä Dargon remmissä kulkeminen ei vielä kunnolla suju. Lisätty kuva.

 

9.4.2013

Dargo on reipastunut todella paljon tarhalla! Häkissään se haukkuu ja huomaa pojalla olevat stressikierrokset, mutta lenkillä ja tarhan ulkopuolella muutenkin poika nopeasti tulee hakemaan hellyyttä ja pusutteleekin! Jonkin aikaa oltuamme ja halliteltyämme Dargosta kuoriutui jopa leikkisä poika! Remmikään ei enää niin paljoa poikaa pelottanut.

Dargon kissatesti sujui loistavasti ja tulevassa kodissa voisikin olla toisten koirien lisäksi kissojakin! Lisätty kuvia.

23.7.2013

Dargo sai oman kodin Virosta!

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Nealle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.