Päivitetty 16.03.2014

Kodin saanut koira: DEBRA


 DEBRA

* arvioitu syntymäaika 10/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

29.1.2014

Debra on löytynyt kadulta kylmissään ja nälissään noin kuukausi sitten. Debran onneksi sen löysi Roxana Deissima, joka pelasti tämän tytön hengen ottamalla sen hoiviinsa. Debra oli löydettäessä huonossa kunnossa, pentu oli laiha ja iho huonossa kunnossa olemattoman ruokavalion seurauksena. Debra vietiin ensin Roxanan tarhalle mutta pikkuisella oli siellä niin kylmä että Roxana pelkäsi ettei se selviydy lumimyrskyssä ulkona, joten Debra asustaa tällä hetkellä Roxanan luona sisätiloissa missä se saa opetella pennulle tärkeitä taitoja.

Paremman ruuan ja hoidon huomaa, Debran iho ja turkki alkavat olla hyvässä kunnossa ja karvattomia kohti löytyy enää oikeastaan vain silmien ympäriltä. Debra on osoittautunut todella oppivaiseksi tytöksi, namien toivossa se osaa jo istua paikallaan ja Roxanan kotona olevien muiden koirien kanssa Debra tuleekin hienosti toimeen, mikäs mukavampaa kuin leikkiä lajitovereiden kanssa päivät pitkät. 🙂

Debra on avoin ja sosiaalinen pentu, joka tulee toimeen myös kissojen kanssa. Paljoa ääntä tästä neidosta ei lahde, joten myös kerrostalo sopisi Debralle asumismuodoksi. Tulevassa kodissa Debralla voisi olla koirakaveri odottamassa mutta ainoanakin koirana Debra pärjää vallan mainiosti.

Tulevan kodin tulee olla harkinnut tarkkaan koiran ottamista ja ymmärtää minkä vastuun koiranpentu tuo tullessaan. Sitoutunut koti on myös valmis opastamaan Debraa kunnon kotikoiran tavoille sisäsiisteydestä lähtien.

Kauniista Debrasta kasvaa aikuisena noin 15 kiloa painava neiti.

Debra on läpikäynyt pentujen rokotusohjelman, joten se olisi enemmän kuin valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa!

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Debra tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna. Huomioithan, että edellytämme pennun steriloinnin tapahtuvan kohtuullisen ajan sisällä Suomeen saapumisesta. Yhdistys kuitenkin osallistuu kuluihin kuittia vastaan 25% osuudella.

 

16.3.2014
Debra sai oman kodin Suomesta 10.3.2014.

Debran varausta hoiti Saila.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.