Päivitetty 16.03.2014

Kodin saanut koira: BEBE


BEBE

* arvioitu syntymäaika 07-08/2013

* uros

* kastroitu

* Romaniassa

 

 

 

 

11.11.2013

Onevet-eläinlääkäriaseman yhteydessä toimivassa hoitolassa työskentelevä Alexandra löysi Bebe-pojan vaeltamassa yksin Bukarestin kaduilla. Ei ole tietoa mistä poika tuli tai mihin se oli menossa. Se on kuitenkin varmaa, että poika on tällä hetkellä paljon turvallisemmassa paikassa kuin aikaisemmin.

Bebe on luonteeltaan herkkä, mutta toisten koirien ja pentujen kanssa se on reipas ja iloinen nuoren miehen alku. Bebe rakenne kuiskii siitä, että se tulee aikuisena kasvamaan keskikokoiseksi koiraksi.

Bebe etsii tasapainoista ja turvallista kotia, jossa pieni pentu saa sekä rakkautta että rajoja. Beben kotiutuminen alkaa aivan alusta niin sisäsiisteyden kuin hihnassakin kävelemisen osalta. Tulevalle omistajalle on siis luvassa ikimuistoisia hetkiä Beben ottaessa ensi askeleita kotikoirana!

Bebe tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

18.2.2014

Pikku Bebe-poika alkaa jo noin puolen vuoden iässä olla kasvanut aikuisen koiran olemukseen. Ja miten komea nuorukainen siitä onkaan tullut!

Bebe on jo kastroitu valmiiksi ja sen rokotukset ovat siinä kunnossa että poika olisi valmis matkustamaan kotiin niin pian kuin mahdollista.

Päivän punnitus kertoi pojan painavan 6,7 kg joten Bebe on aikuisena korkeintaan pieni keskikokoinen koira 😉

Bebe nauttii niin ihmisten kuin toisten koirienkin seurasta.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan myös, ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta. Bebe voi viettää kanssasi mahdollisesti jopa seuraavat 15 ikimuistoista vuotta.

4.3.2014

Bebe on varattu omaan kotiinsa 🙂

 

16.3.2014
Bebe matkusti omaan kotiin Suomeen 10.3.2014.

Beben varausta hoiti Kata.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.