Päivitetty 08.11.2014

Kodin saanut koira: CHICO (ent.Dodo G)


8/2014

8/2014

DODO G

* n. 2v

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

 

16.9.2014
Dodo on onnekas siinä määrin, että elokuun alussa, juuri ennen dog catchersien paikalletuloa, Dodo pelastettiin Romanian kaduilta. Dodon pelasti yhteistyökumppanimme Giovanni Razvan, joka on tehnyt kulkukoirien ja -kissojen hyväksi kaikkensa omien resurssiensa puitteissa. Giovannilla on oma pieni paddock, missä hänellä noin kymmenisen koiraa kerrallaan turvassa Romanian kauhuilta.

Dodo asustaa tällä kyseisellä tarhalla. Vaikka tarha onkin turvallinen pienelle koiralle, ei se ole koti. Sieltä puuttuvat omat ihmiset, oma peti, oma ruokakuppi ja kodin lämpö.

Dodo on kooltaan pieni, vain noin 35cm korkea ja painoakin löytyy vain noin 10kg. Luonteeltaan pieni poika on lempeä ja ystävällinen. Rauhallisuutensa sekä ihmisrakkautensa vuoksi Dodon voisi kuvitella sopivan myös lapsiperheeseen. Dodo tulee toimeen muiden koirien kanssa ja onkin leikkisä kaveri! Dodo haukkuu tarhalla välillä, ilmeisesti ilmaistaakseen tylsistymistään, mutta ei kuitenkaan ole hirveän kova räksyttäjä. Mikäli haaveilet Dodoa omaksesi ja asut kerrostalossa, varauduthan kuitenkin mahdollisiin äänihaittoihin ainakin alkuun.

 19.9.2014
Dodo on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

 28.9.2014
Dodo saapui Suomeen 27.9.14 ja matkasi ikiomaan pysyvään kotiinsa.

 

 

Dodo saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkoiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Varausta hoitaa Tanja

Video ihanasta Dodosta!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.