Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: WALDO (ent. DOLFY)


 

* DOLFY

* n. 1 v

* Uros

* Suomessa.

 

 

 

04.04.2013

Dolfy on hyvin kaunis, erikoisen värinen poika, johon katse kiinnittyy Anda Murgun pihassa välittömästi. Dolfyn elämän alkutaival on pimennossa siihen asti, kunnes joku oli päättänyt heittää Dolfyn Andan aidan yli tämän pihalle. Toisinaan Andan aidan yli heitetään ilkivaltamielessä asioita, kuten kiviä, tavaraa ja joskus jopa myrkkysyöttejä tai koiria. Dolfy oli n. 7-8 kk ikäinen Andan pihalle päätyessään.

Dolfy on tällä hetkellä n. 1 vuoden ikäinen, kastroimaton pojankoltiainen. Dolfy on keskikoinen n. 50-55 cm korkea ja painaa arviolta 20-25 kiloa. Dolfystä huokuu rauhallisuus vaikka onkin vielä nuori poikanen. Dolfy on myös hieman ujohko vieraiden ihmisten seurassa, mutta asia korjaantunee kun se oma koti pojalle löytyy. Dolfy tulee toimeen mainiosti muiden koirien kanssa ja on erittäin leikkisä pakkaus. Toisen nuoren uroksen kaveriksi, emme Dolfyä  suosittele.  Dolfy on siis kaikinpuolin mitä mainioin kaveri.

Dolfyn uudessa kodissa voisi olla mukava koirakaveri, paljon liikuntaa, hyvää ruokaa, rakkautta ja läheisyyttä. Dolfy on hetkittäin vielä ujohko, mutta tulee varmasti kotonaan muuttumaan avoimemmaksi ja reipastumaan. Usein tällaisilla ujohkoilla tapauksilla paljon jo vaikuttaa se, että pääsee suuresta laumasta omien ihmisten luokse ja reipastuminen tapahtuu aivan kuin itsestään.

Olisiko sinulla tarjota turvallinen ja rakastava koti tälle upean harmaalle nuorelle miehelle?

Dolfy luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, kastroituna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvään luovutussopimukseen ja koiran omistajan oppaaseen.

Yhteydenotot Johannalle

08.04.2013

Dolfy on varattu.

10.05.2013

Dolfy saapui omaan kotiinsa Suomeen 08.05.2013. Dolfy on kotonaan saanut uuden nimen Waldo ja kaikki on sujunut oikein mukavasti. Hieman vielä uudet asiat poikaa jännittävät, mutta Waldo on onneksi reipas ja varmasti tottuu uuteen elämäänsä helposti. Lisätty kuvia kotoa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.