Kodin saanut: WALDO (ent. DOLFY)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

* DOLFY

* n. 1 v

* Uros

* Suomessa.

 

 

 

04.04.2013

Dolfy on hyvin kaunis, erikoisen värinen poika, johon katse kiinnittyy Anda Murgun pihassa välittömästi. Dolfyn elämän alkutaival on pimennossa siihen asti, kunnes joku oli päättänyt heittää Dolfyn Andan aidan yli tämän pihalle. Toisinaan Andan aidan yli heitetään ilkivaltamielessä asioita, kuten kiviä, tavaraa ja joskus jopa myrkkysyöttejä tai koiria. Dolfy oli n. 7-8 kk ikäinen Andan pihalle päätyessään.

Dolfy on tällä hetkellä n. 1 vuoden ikäinen, kastroimaton pojankoltiainen. Dolfy on keskikoinen n. 50-55 cm korkea ja painaa arviolta 20-25 kiloa. Dolfystä huokuu rauhallisuus vaikka onkin vielä nuori poikanen. Dolfy on myös hieman ujohko vieraiden ihmisten seurassa, mutta asia korjaantunee kun se oma koti pojalle löytyy. Dolfy tulee toimeen mainiosti muiden koirien kanssa ja on erittäin leikkisä pakkaus. Toisen nuoren uroksen kaveriksi, emme Dolfyä  suosittele.  Dolfy on siis kaikinpuolin mitä mainioin kaveri.

Dolfyn uudessa kodissa voisi olla mukava koirakaveri, paljon liikuntaa, hyvää ruokaa, rakkautta ja läheisyyttä. Dolfy on hetkittäin vielä ujohko, mutta tulee varmasti kotonaan muuttumaan avoimemmaksi ja reipastumaan. Usein tällaisilla ujohkoilla tapauksilla paljon jo vaikuttaa se, että pääsee suuresta laumasta omien ihmisten luokse ja reipastuminen tapahtuu aivan kuin itsestään.

Olisiko sinulla tarjota turvallinen ja rakastava koti tälle upean harmaalle nuorelle miehelle?

Dolfy luovutetaan uuteen kotiinsa rokotettuna, sirutettuna, kastroituna, tautitestattuna, loishäädettynä ja EU-passilla varustettuna. Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvään luovutussopimukseen ja koiran omistajan oppaaseen.

Yhteydenotot Johannalle

08.04.2013

Dolfy on varattu.

10.05.2013

Dolfy saapui omaan kotiinsa Suomeen 08.05.2013. Dolfy on kotonaan saanut uuden nimen Waldo ja kaikki on sujunut oikein mukavasti. Hieman vielä uudet asiat poikaa jännittävät, mutta Waldo on onneksi reipas ja varmasti tottuu uuteen elämäänsä helposti. Lisätty kuvia kotoa.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: