Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: PUPPY


PUPPY

* n. 1 v

* steriloitu narttu

* Romaniassa.

 

 

 

 

02.04.2013

Puppy on tällä hetkellä Romaniassa eläinlääkäriasema OneVetin hoitolassa.

Puppy on alunperin löydetty keskeltä tietä juoksentelemasta hädissään autoja karkuun. Tytön onneksi kohdalle osui eläinsuojelija, joka pelasti pikkuisen turvaan.

Kulkurien aktiivit tapasivat Puppyn ensimmäistä kertaa Romanian matkalla maaliskuun puolessa välissä. Puppy asuttaa Onevet klinikalla samaa häkkiä toisen pienen nartun kanssa ja tuleekin sen kanssa ongelmitta toimeen. Näin ollen neiti voisi sopia kotiin jossa olisi koirakaveri jo valmiina. Ihmisiä kohtaan Puppy on avoin, reipas ja iloinen. Se viihtyy vieraidenkin sylissä suukotellen minkä ehtii ja lattialle päästyään se pyörii riemuissaan, kuin pieni musta hyrrä ympärillä pyrkien kertomaan kaikille huoneessa olijoille kuinka onnellinen se on tästä tylsän häkissä vietetyn päivän katkaisseesta vierailusta. Puppyn voisi kuvitella sopeutuvan uuteen kotiinsa nopeasti sen luonteen puolesta, mutta tietysti uuden kodin tulee varautua antamaan hurmaavalle tytölle aikaa ja rauhaa sopeutumiseen mikäli se sitä tarvitsee

Koska Puppyn elämän alkutaipaleesta ei ole tarkempaa tietoa, pitää tulevan kodin varautua myös opettamaan tytölle kaikki alusta alkaen, aina sisäsiisteydestä ja remmikävelystä lähtien.

Puppy painaa n. 5,5 kiloa ja korkeutta neidolla on n.40cm. Puppy tullaan luovuttamaan sirutettuna, loishäädettynä, rokotettuna ja oman EU-passin omaavana.

 

29.04.2013   Puppy on matkustamassa Suomeen kotihoitoon juuri ennen helatorstaita 8.5. Pääsisikö Puppy tuolloin suoraan omaan loppuelämän kotiinsa?

 

06.05.2013   Mahtavia uutisia! Puppy on varattu ja matkaa Suomeen saavuttuaan suoraan omaan kotiin.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Yhteydenotot  Tanjalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.