Kodin saanut: VALENTIN

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

VALENTIN

* n.3 kk

* uros

* Romaniassa

 

 

14.3.2013

Valentin -pieni pandan poikanen, löydettiin ostoskeskuksen parkkipaikalta, kuinkas muutenkaan kuin ystävänpäivänä. Pieni ja laiha Valentin oli harhaillut parkkipaikalla hädissään ja seuraillut epätoivoisesti ihmisiä. Mies jolla oli iso sydän otti Valentin-pennun turvaan ja toimitti sen Red Panda Romania järjestön hoiviin.

Valentin on nyt kuukauden verran kasvanut, vahvistunut ja yllättävää kyllä, hurmannut mennessään monen monta sydäntä. Valentin on normaali leikkisä pentu, josta romanialaislta saa vain ylistäviä sanoja. Poika on hyvin rakastettava ja suloinen, oikea erityinen rakkaus koira  🙂

Valentin on pikaisesti tavannut muita koiria, mutta koska pojan rokotusohjelma on vielä kesken, tapaamiset ovat olleet lyhyitä. Nyt Valentin rokotusohjelma on viimeistä rokotusta vaille valmis, joten se olisi pian valmis matkustamaan uuteen kotiinsa.

Muistathan ettei pentua voi ottaa hetken mielijohteesta, vaan pennun hankinta tulee olla loppuun asti harkittu. Pennun, josta kasvaa tulevaisuudessa aikuinen koira täytyy mahtua seuraavien, jopa 15 vuoden suunnitelmiisi. Pentu tarvitsee kunnon tapakasvatuksen ja kodin, missä liikunta on elämäntapa. Valentin poika kasvaa tulevaisuudessa todennäisesti keskikokoiseksi.

Valentin etsii kotia, jossa on entuudestaan koirakokemusta.

 

23.3.2013

Valentin on varattu omaan kotiinsa.

Lyhyt video Valentin pojasta:

http://youtu.be/d4QwiJKvh8U

28.4.2013

Valentin matkusti omaan kotiinsa.

Valentinin varausta hoiti Kata

 


Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: