Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: VALENTIN


VALENTIN

* n.3 kk

* uros

* Romaniassa

 

 

14.3.2013

Valentin -pieni pandan poikanen, löydettiin ostoskeskuksen parkkipaikalta, kuinkas muutenkaan kuin ystävänpäivänä. Pieni ja laiha Valentin oli harhaillut parkkipaikalla hädissään ja seuraillut epätoivoisesti ihmisiä. Mies jolla oli iso sydän otti Valentin-pennun turvaan ja toimitti sen Red Panda Romania järjestön hoiviin.

Valentin on nyt kuukauden verran kasvanut, vahvistunut ja yllättävää kyllä, hurmannut mennessään monen monta sydäntä. Valentin on normaali leikkisä pentu, josta romanialaislta saa vain ylistäviä sanoja. Poika on hyvin rakastettava ja suloinen, oikea erityinen rakkaus koira  🙂

Valentin on pikaisesti tavannut muita koiria, mutta koska pojan rokotusohjelma on vielä kesken, tapaamiset ovat olleet lyhyitä. Nyt Valentin rokotusohjelma on viimeistä rokotusta vaille valmis, joten se olisi pian valmis matkustamaan uuteen kotiinsa.

Muistathan ettei pentua voi ottaa hetken mielijohteesta, vaan pennun hankinta tulee olla loppuun asti harkittu. Pennun, josta kasvaa tulevaisuudessa aikuinen koira täytyy mahtua seuraavien, jopa 15 vuoden suunnitelmiisi. Pentu tarvitsee kunnon tapakasvatuksen ja kodin, missä liikunta on elämäntapa. Valentin poika kasvaa tulevaisuudessa todennäisesti keskikokoiseksi.

Valentin etsii kotia, jossa on entuudestaan koirakokemusta.

 

23.3.2013

Valentin on varattu omaan kotiinsa.

Lyhyt video Valentin pojasta:

http://youtu.be/d4QwiJKvh8U

28.4.2013

Valentin matkusti omaan kotiinsa.

Valentinin varausta hoiti Kata

 


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.