Päivitetty 14.10.2013

Kodin saanut: DRUCILLA


DRUCILLA

* n. 10-12 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.3.2013

Romanialainen yhteistyökumppanimme Anda Murgu löysi Drucillan neljä ja puoli vuotta sitten. Tämä vanha rouva oli elänyt koko elämänsä ketjun päässä, ilman minkäänlaista suojaa paahtavalta auringolta, sateelta tai kylmältä viimalta. Löydettäessä Drucilla oli ollut hyvin laiha ja huono kuntoinen. Tuolloin Anda päätti että Drucillan ei tarvitse enään koskaan nukkua yksin öitänsä ulkona ja tästä syystä Drucilla nauttiikin nykyisin kauneus-unensa rennosti sängyllä maaten, kissojen lämmittäessä vanhaa rouvaa.

Drucilla tulee toimeen muiden koirien kanssa, se on laumassa hyvin nöyrä ja vetäytyykin mielummin omiin oloihinsa. Toisinaan vanha rouva jää hieman alakynteen muiden, nuorempien koirien yrittäessä pomotella sitä 🙁

Vaikka Drucilla onkin nähnyt jo -koiran mittakaavassa- elämää se tuntuu ikäistään nuoremmalta. Se on terve ja jopa energinenkin ikäisekseen. Luonteeltaan vanha rouva on ystävällinen ja rakastettava. Drucillan säkäkorkeus on 45 cm tai hieman sen yli ja painoa tälle rouvalle on kertynyt n.15 kg. Kun Anda löysi Drucillan, sen selässä oli kolikon kokoinen patti. Se käytiin tutkimassa eläinlääkärissä ja se todettiin rasvapatiksi, jota ei lähdetty poistamaan koska se ei vaivannut Drucillaa.

Drucilla etsii eläkkeenvietto paikkaa aikuisesta perheestä. Se ei vaadi tai halua paljoa tulevilta omistajilta. Kenties hieman pehmeää petiä, lämmintä ruokaa, leppoisia lenkkejä, rapsutuksia ja rauhaisaa eloa yhdessä omistajiensa kanssa.

 

5.4.2013

Drucilla on varattu.

28.4.2013

Drucilla matkusti omaan kotiinsa.

Drucillan varausta hoiti Kata

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.