Kodin saanut: DRUCILLA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

DRUCILLA

* n. 10-12 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

24.3.2013

Romanialainen yhteistyökumppanimme Anda Murgu löysi Drucillan neljä ja puoli vuotta sitten. Tämä vanha rouva oli elänyt koko elämänsä ketjun päässä, ilman minkäänlaista suojaa paahtavalta auringolta, sateelta tai kylmältä viimalta. Löydettäessä Drucilla oli ollut hyvin laiha ja huono kuntoinen. Tuolloin Anda päätti että Drucillan ei tarvitse enään koskaan nukkua yksin öitänsä ulkona ja tästä syystä Drucilla nauttiikin nykyisin kauneus-unensa rennosti sängyllä maaten, kissojen lämmittäessä vanhaa rouvaa.

Drucilla tulee toimeen muiden koirien kanssa, se on laumassa hyvin nöyrä ja vetäytyykin mielummin omiin oloihinsa. Toisinaan vanha rouva jää hieman alakynteen muiden, nuorempien koirien yrittäessä pomotella sitä 🙁

Vaikka Drucilla onkin nähnyt jo -koiran mittakaavassa- elämää se tuntuu ikäistään nuoremmalta. Se on terve ja jopa energinenkin ikäisekseen. Luonteeltaan vanha rouva on ystävällinen ja rakastettava. Drucillan säkäkorkeus on 45 cm tai hieman sen yli ja painoa tälle rouvalle on kertynyt n.15 kg. Kun Anda löysi Drucillan, sen selässä oli kolikon kokoinen patti. Se käytiin tutkimassa eläinlääkärissä ja se todettiin rasvapatiksi, jota ei lähdetty poistamaan koska se ei vaivannut Drucillaa.

Drucilla etsii eläkkeenvietto paikkaa aikuisesta perheestä. Se ei vaadi tai halua paljoa tulevilta omistajilta. Kenties hieman pehmeää petiä, lämmintä ruokaa, leppoisia lenkkejä, rapsutuksia ja rauhaisaa eloa yhdessä omistajiensa kanssa.

 

5.4.2013

Drucilla on varattu.

28.4.2013

Drucilla matkusti omaan kotiinsa.

Drucillan varausta hoiti Kata

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: