Päivitetty 27.10.2013

Kodin saanut: DONNA


DONNA

* n. 1 v

* steriloitu narttu

* Suomessa

 

 

 

 

Sirorakenteinen nuori Donna-tyttönen on hakattu ja heitetty jonkun tuntemattoman pihalle, josta se päätyi Rakveren koiratarhalle syyskuussa 2012. Onnekas Donna pääsi Suomeen kotihoitoon etsimään uutta kotia joulukuun alussa. Kotihoitajan mukaan Donna on oikea helmi. Luonteensa puolesta Donna on mainio seurakoira; kaikille kiltti ja seurallinen, leikkisä, hiukan ujo, mutta ei arka, hitusen ehkä alistuvakin. Toki Donna on vasta juuri tullut hoitoon eikä tyttönen ole vielä ihan aikuinenkaan, joten itsetunto ei ole vielä kohdillaan ja muu henkinen kehitys on vielä kesken. Säkäkorkeutta Donnalla on alle 50 cm.

Terveisiä kotihoidosta: Moicca! Mä olen Donna-tyttö ja tulin tänne Somerolle kotihoitoon 1.12.2012. Mulla on täällä kaverina kolme isoa uroskoiraa ja yksi tyttö. Ekan kerran vähän jännitin, kun ne tapasin kaikki kerralla. Sanoin: “Hau hau”, mut sit tajusin, et ne onkin mun kavereita ja nyt makoillaan sohvalla sulassa sovussa. Talon kaksijalkaset olemme ohjanneet koirapedeille katselemaan tv:tä 🙂
Olen hiukan ujo, mutta todella hellyydenkipeä tyttönen. Olen ottanut ilon irti nyt kun saan olla sisätiloissa. Makoilen vaan sohvalla ja odottelen, että talon isäntä tai emäntä tuo mulle nakkeja tänne. Olen syönyt kana-riisipohjaista ruokaa ja vatsani toimii hyvin. Olen sisäsiisti, remmissä kävelen hienosti, joskin vähän väliä haen halauksia remmin toisesta päästä. Yksinoloa, tai ei siis ihan yksin, mutta ilman ihmisseuraa, olen harjoitellut jo vähän. Yhtenä päivänä olin talon vanhuskoirien kanssa n. 2 h keskenämme ja hienosti meni. Sain ilohepulin, kun ne kaksijalkaiset saapuivat takaisin kauppareissulta. Seuraavana päivänä olin yli 4,5 h samassa seurassa enkä ollut mitään pahoja tehnyt. Koirakaveri uudessa kodissa olisikin ok vaikka ei välttämätön. Joku mua vanhempi tyttönen tai poikakoirakin käy. Mua saa tulla katsomaan, kunhan soittelet ja sovit etukäteen, että mun hoitomamma ei ole vaikka töissä.
Terkuin Donna-prinsessa

 

Yhteydenotot Sinille

Päivitetty 7.12.2012

Donna sai oman kodin joulukuun lopussa 2012.

Päivitetty 23.12.2012

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.