Päivitetty 29.03.2014

Kodin saanut koira: DORA A


DORA

* n. 3v (syntynyt arviolta 2/2011)

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

25.2.2014
Dora on löydetty harhailemasta Bukarestin kaduilta yhdessä pentunsa Dor:in kanssa, joka löytyy myös sivuiltamme kotia etsimästä. Kaksikko oli kerätty talteen ja kuljetettu turvaan Andan tarhalle.

Dora on pienikokoinen vain 5-6kg painava neiti.

Dora on ystävällinen ja miellyttävä luonteinen tyttö. Se pitää kovasti ihmisistä ja viihtyykin mieluusti sylissä aina kun tilaisuus siihen koittaa. Mikään pelkkä sylikoira se ei kuitenkaan ole, vaan Dora neiti touhuaa mieluusti muiden koirien kanssa ja on perus energinen reipas pikku koira. Tarhalla Dora tulee toimeen kaikkien koirien kanssa ja on hyvin sosiaalinen. Kissoja se ei ole tavannut, mutta meille kerrottiin heti, että tyttö on niin ystävällinen ja sopeutuvainen luonne, että kissojen kanssakaan tuskin ongelmaa tulisi. Näin ollen koti kissakavereiden kera voisi Doralle sopia myös, ilman muuta leikkisä koiraseurakin neidille passaisi varmasti enemmän kuin hyvin. Dora ei myöskään hauku juuri ollenkaan eli tuleva koti voisi sijaita vaikka kerrostalossa.

Dora on kaiken kaikkiaan perus iloinen ja miellyttävä, helpohko koira joka sopeutuisi monenlaiseen kotiin. Vaikka se on pieni koira, tarvitsee se silti liikuntaa ja aktiviteetteja pysyäkseen tyytyväisenä, mutta mikään himourheilija ei neidin tulevan omistajan tarvitse olla. Mikäli koti pystyy tarjoamaan sopivassa suhteessa tekemistä, rajoja ja rakkautta sekä sitoutumaan Doraan sen loppuelämäksi, on tämä kaikki mitä Dora toivoo ja tarvitsee.

4.3.2014

Dora on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

29.3.2014
Dora saapui Suomeen uuteen kotiinsa, onnea yhteiselle taipaleelle.

 

Dora tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

 

Varausta hoiti Tanjalle.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.