Päivitetty 29.03.2014

Kodin saanut koira: BRICILLA nyk. Neiti Liitu


BRICILLA

* 4kk (synt. 10-11/2013)

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

18.2.2014

Bricilla on löydetty vasta hiljattain Bucharestin maantien varresta, josta eläinsuojelija Anda Murgu oli neidin napannut kiinni. Syytä siihen miksi tämä upean ulkomuodon omaava kaunotar oli tienvarteen päätynyt, voimme vain arvailla. Nyt neiti on kuitenkin turvassa Andan tarhalla ja sillä on seuranaan lauma muita pentuja.

Bricilla on ollut ensi hetkestä alkaen uskomattoman ystävällinen ja kiltti. Se rakastaa ihmisiä täysin estoitta ja ottaakin kaikki iloisesti häntä heiluen vastaan. Andan mukaan tämä neiti on täydellinen valkoinen unelma, jolla on kauneimmat silmät mitä hän on koskaan nähnyt ja Anda jos joku on ehtinyt monen monia koiria nähdä. Myös muiden koirien kanssa Bricilla tulee tarhalla mainiosti toimeen. Bricilla on fiksu nuori neiti joka kaipaisi seuraa ja yhdessä touhuamista. Viileässä Romanian ilmastossa lyhyen turkkinsa kanssa neiti ei ole tällä hetkellä erityisen onnellinen, vaan toivoisi varmasti pääsevänsä pian oman kodin lämpöön opettelemaan elämää rakastettuna kotikoirana. Toki hepulit muiden pentujen kanssa piristävät arkea ja tyttö onkin kova leikkimään, mutta virikkeetön tarha ympäristö ei pidemmän päälle tarjoa kovinkaan paljoa tekemistä. Muutenkin kyseessä on energinen ja vauhdikas nuori koira, joten tulevan kodin tulee olla liikunnallinen ja valmis tarjoamaan Bricillalle tarpeeksi liikuntaa ja aktiviteetteja sekä rajoja että rakkautta.

Bricillalla on taustassaan voimakkaampaa rotuperimää ja tämän vuoksi on parempi ettei tytön tulevassa kodissa ole kovin saman ikäistä narttua odottamassa. Tulevan kodin tulee myös huomioida, että neiti tulee tarvitsemaan kunnollisen peruskasvatuksen ja selkeät rajat, jotta yhteiselo neidin kanssa pysyy sujuvana vielä tytön aikuistuttuakin. Neidistä olisi varmasti monen moiseen yhdessä harrastamiseen, kunhan se sopiva sitoutunut ja koirakokemusta omaava ihminen neidille löytyy.

Bricilla tulee olemaan keskikokoinen koira noin 40-50cm korkea ja painoa neidille tulee arviolta parisen kymmentä kiloa.

Mikäli sinulla olisi tarjota harrastava, liikunnallinen, koirakokemusta omaava ja ehdottoman sitoutunut koti tälle upealle neidille, niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

21.2.2014

Bricilla on varattu omaan rakastavaan kotiin Suomeen.

 29.3.2014

Upea Bricilla saapui tänään Suomeen ihka omaan kotiinsa, onnea yhteiselle taipaleelle.

 

 

Varausta hoiti Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.