Päivitetty 30.03.2014

Kodin saanut koira: DOLL


 DOLL

* arvioitu syntymäaika 10/2013

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

29.1.2014

Suloinen ja pieni Doll tyttö asustelee tällä hetkellä Andan Murgun hoivissa. Doll on äärettömän kauniin ulkomuotonsa lisäksi oikein oppivainen tyttö, joka tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja ihmisen läheisyydestä tämä tyttö näyttää nauttivan suunnattomasti. Uusien ihmisten kanssa Dollia hieman jännittää mutta jännitys muuttuu nopeasti iloksi kun Doll tajuaa etteivät uudetkaan ihmiset tee sille mitään pahaa.

Ihaninta olisikin jos Dollilla olisi tulevassa kodissa reipas ja rohkea koirakaveri, joka pitäisi Dollille seuraa ja tukisi tätä neitosta myös jännittävissä tilanteissa. Ainoana koirana Doll pärjää myös varmasti kunhan tuleva koti on valmis panostamaan tämän nuoren neidon tapakasvatukseen rakastavan hellällä otteella.

Dollista kasvaa aikuisena n. 10 kiloa painava kaunotar, joka ei tällä hetkellä juurikaan ääniä päästele joten kerrostalokin sopii asumismuodoksi Dollille. Sisäsiisteyden ja hihnakävelyn kanssa tulevan kodin tulee tehdä töitä, jotta Dollista kasvaisi kunnon koirakansalainen.

Tulevan kodin tulee olla harkinnut tarkkaan koiran ottamista, söpöys ei saa olla syy hankkia koiraa. Kodin tulee myös muistaa että Doll on nuori aktiivinen koira, joka tulee tarvitsemaan aikaa sopeutumiseen.

Doll on juuri läpikäynyt pentujen rokotusohjelman, joten se olisi enemmän kuin valmis matkustamaan loppuelämän kotiinsa!

Tutustuthan huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

19.2.2014

Doll on varattu omaan kotiin Suomeen!

29.3.2014

Doll matkasi omaan kotiin!

Varaajana toimi Saila.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.