Päivitetty 31.08.2014

Kodin saanut koira: DRAGOS


1407-dr-profDRAGOS

* synt. 5/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

8.8.2014

Pieni Dragos-pentu oli hylätty bukarestilaisen ruokakaupan kulmalle yhdessä sisarensa Adinasin kanssa. Niitä kohtasi melkoinen tuuri, sillä naapurustossa olevan eläinlääkäriaseman hoitaja oli ne löytänyt, napannut kainaloonsa ja tuonut klinikan hoitolaan. Sisarukset nimettiin klinikan toiminnasta vastaavan eläinlääkäripariskunnan mukaan. Nyt iloinen duo etsii omia koteja.

Pennut ovat tällä hetkellä noin 3 kk:n ikäisiä ja ovat jo hieman isompia, mitä nämä heinäkuun alkupuolella otetut kuvat kertovat.

Dragos on sisartaan aavistuksen verran pienempi, ja siitä kasvaa aikuisena arviolta noin 10 kiloinen koira. Se on utelias, reipas ja touhukas – aivan kuten koiranpennun kuuluukin olla. Tämän tenavan kanssa ei taatusti käy aika pitkäksi!

Dragos etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa kärsivällistä, johdonmukaista ja rakkaudentäyteistä johdatusta kotikoiran elämään. Nuoren koiran ottaminen perheenjäseneksi vaatii paljon, joten harkitse huolella, mikäli haluat tarjota kodin Dragosille. Sille tulee opettaa kaikki perusasiat aina remmikävelystä sisäsiisteyteen. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen. Yhdistys osallistuu steriloinnin kustannuksiin 25% osuudella.

Dragos luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä uuden EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä Jenni Huuskoseen.

17.08.2014

DRAGOS on varattu omaan kotiinsa Suomeen. 🙂

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.