Päivitetty 31.08.2014

Kodin saanut koira: DONNA


Donna1

DONNA V

* arvioitu syntymäaika 01.05.2015

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

09.08.2014

Hylätyt koirat ovat Romaniassa arkipäivää. Syyt hylkäämiselle ovat usein mitättömiä, ja eläimistä hankkiudutaan eroon kuin roskista. Pentujen jättäminen pahvilaatikoissa teiden varsille, levähdyspaikoille, katujen kulmiin ja rakennustyömaille on tyypillinen tapa päästä eroon ei-toivotuista koiralapsista, jotka ovat syntyneet ihmisen välinpitämättömyyden seurauksena vain siksi, etteivät omistajat ole vaivautuneet steriloimaan koiriaan ja valvomaan niiden tekemisiä. Tämä on myös yksi syy siihen, minkä vuoksi Romaniassa kodittomien koirien kierre jatkuu.

Näin alkaa myös näiden suloisten pentujen tarina. Don ja Donna pienen pienet sisarukset on jätetty noin kaksi kuukautta takaperin pahvilaatikossa Onevetin klinikan oven eteen. Tätä voisi kutsua jo lähes eläinsuojelu teoksi Romaniassa, sillä hylkääjä on nähnyt niinkin paljon vaivaa, että on tuonut koirat paikkaan josta tietää että niistä huolehditaan. Yksi Onevetin työntekijöistä havaitsi pennut oven suussa ja nosti turvaan ja näin alkoi lapsosten matka kohti parempaa huomista.

Luonteeltaan Donna on avoin, reipas ja äärettömän ihmisrakas. Se tutustuu uusiin asioihin uteliaana ja rakastaa läheisyyttä ja huomiota. Donna tulee hienosti toimeen kaikkien kanssa, mutta pienen kokonsa vuoksi kovin paljon suuremmat kaverit ovat liian rajuja leikkiessään eli tulevaa kotia ajatellen olisi suotavaa ettei kodissa olisi entuudestaan suuria koirakavereita odottamassa. Myöskään ihan pienten lasten perheeseen Donnaa ei luovuteta.

Donna on nyt kolmisen kuukautta vanha ja sitä on hoidettu tarkan valvonnan alla aina löytymisestään saakka. Heiveröisestä pienestä pennusta on kasvanut reipas ja iloinen koiran alku. Kooltaan pennut tulevat jäämään pieniksi vain muutaman kilon painoisiksi, sillä rotuperimässä uskotaan olevan ainakin Chihuahuaa. Donna painaa tällä hetkellä ainoastaan 1,3kg.

Mikäli kiinnostuit Donnasta, tutustuthan heti ensi alkuun Chihuahuaan rotuna. Vaikka kyseessä on pieni koira, on sillä hyvin samanlaisia tarpeita kuin isommillakin lajitovereillaan. Donna tulee viettämään kanssasi todennäköisesti 10-15 seuraavaa ikimuistoista vuotta ja sen tulee mahtua arkeesi niin ylä kuin alamäissäkin. Donnan tulevan kodin tulee sitoutua neitiin sen loppuelämäksi ja olla valmiita tarjoamaan sille sen arvoista hyvää koiran elämää jonka tämä pieni upea luontoinen tyttö ansaitsee.

Nuoren ikänsä vuoksi Donnaa ei steriloida Romaniassa. Huomioithan, että uusi omistaja sitoutuu suorittamaan steriloinninsuomessa, jolloin yhdistys osallistuu kustannuksiin 25% hinnasta eläinlääkärinkuittia vastaan.

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin, adoptoitavan eläimen terveys osioihin ja luovutussopimukseen.

Harkitut yhteydenotot Jennille.

22.08.2014

Pikkuinen DONNA on varattu omaan kotiinsa Suomeen <3

 

Ohessa video hurmaavista Donnasta ja Donista:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.