Päivitetty 02.09.2014

Kodin saanut koira: ADINAS


Adinas 09/2014

Adinas 09/2014

 

 

ADINAS

* synt. 5/2014

* narttu

* Suomessa

 

 

 

 

8.8.2014

Pieni Adinas-pentu oli hylätty bukarestilaisen ruokakaupan kulmalle yhdessä velipoikansa Dragosin kanssa. Niitä kohtasi melkoinen tuuri, sillä naapurustossa olevan eläinlääkäriaseman hoitaja oli ne löytänyt, napannut kainaloonsa ja tuonut klinikan hoitolaan. Sisarukset nimettiin klinikan toiminnasta vastaavan eläinlääkäripariskunnan mukaan. Nyt iloinen duo etsii omia koteja.

Pennut ovat tällä hetkellä noin 3 kk:n ikäisiä ja ovat jo hieman isompia, mitä nämä heinäkuun alkupuolella otetut kuvat kertovat.

Adinas on veljeään aavistuksen verran suurempi, ja siitä kasvaa aikuisena arviolta noin 10 kiloinen koira. Se on utelias, reipas ja touhukas – aivan kuten koiranpennun kuuluukin olla. Tämän tenavan kanssa ei taatusti käy aika pitkäksi!

01.09.2014

Kuulumisia kotihoidosta:

“Adinas on aivan uskomaton sydäntenmurskaaja. 2,8 kg reippautta, rakkautta, suloisuutta ja rohkeutta Iso koira pienessä pakkauksessa.

Automatka lentokentältä sujui nukkuen sylissäni, edes mutkainen loppumatka ei herättänyt levottomuutta. Adinas oli heti kuin olisi aina asunut meillä, ei minkäännäköistä arkuutta tai ujostelua muita koiria tai ihmisiä kohtaan. Tutustuimme tonttiin yhdessä ja sen jälkeen annoin tytön olla irti ja se seurailikin hyvin joko minua tai vanhenpaa narttukoiraamme Adea. Osaa hyvin olla aikuisten koirien kanssa; on kiinnostunut ja haluaisi välillä leikkiä, mutta antaa toisen olla rauhassa, jos toinen ei ole hänestä kiinnostunut.

Koska Adinas on uteliasta ja eteenpäin liikkuvaa sorttia ei hihnakävelyn kanssa ole ollut ongelmia, nopeasti oppi valjaisiin. Myöskin sisäsiisteyden oppiminen etenee hyvää vauhtia. Viikonlopun aikana mökillä teki yhdet pissat sisälle ja nekin paperille  Kaupungissa on muutama vahinko sattunut, mutta selvästikin Adinas on sisäistänyt, että ulkoilun aikana tehdään myös tarpeita

Koska Adinas on niin pieni eikä kovin isoksi kasvakkaan en ihan pienten lasten perheeseen häntä antaisi. Ei vaikuta kauhean riippuvaiselta toisista koirista, joten voisi olla ainoakin silmäterä  Jotain terrierriä vaikuttaisi perimässä olevan ja näin ollen vaatii omistajaltaan johdonmukaista koulutusta. Adinas on vain yksinkertaisesti superpakkaus !” Lisätty uusia kuvia. 🙂

Adinas etsii sitoutunutta kotia, jossa se saa kärsivällistä, johdonmukaista ja rakkaudentäyteistä johdatusta kotikoiran elämään. Nuoren koiran ottaminen perheenjäseneksi vaatii paljon, joten harkitse huolella, mikäli haluat tarjota kodin Adinasille. Huomioithan myös, että tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen. Yhdistys osallistuu steriloinnin kustannuksiin 25% osuudella.

Adinas luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, tautien varalta testattuna sekä uuden EU-passin kera. Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä Jenni Huuskoseen.

02.09.2014

Pikku ADINAS matkusti tänään omaan kotiinsa. 🙂

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.