Päivitetty 23.05.2015

Kodin saanut koira: DUCU


DucuDUCU

* arvioitu syntymäaika n. 2/2014

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

17.6.2014
Tämä ihastuttava nuori herra on nimeltään Ducu ja se on löydetty pienenä pentuna metsästä veljensä Bubun kanssa. Ducu on hyvin tyypillinen pentukoira Romaniassa: sitä ei kukaan kaipaa eikä huoli omakseen. Nyt Ducun onni on kuitenkin kääntynyt, sillä se on turvassa Glinan tarhalla ja etsii ikiomaa rakastavaa kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelman kautta!

Tällä hetkellä Duculla on ikää noin 4 kuukautta ja meno on sen mukaista eli virtaa pojalla riittää! Ducu on kuitenkin vielä hieman ujo ja kaipaakin siis tulevalta kodilta rutkasti kärsivällisyyttä ja osaamista, jotta saa rauhassa opetella elämän tärkeitä oppeja omaan tahtiinsa. Kulkurien aktiivien tavatetessa Ducun toukokuussa 2014 poika tervehti iloisesti tulijoita, mutta näiden Duculle vieraiden ihmisten mennessä sen häkkiin piiloutui Ducu ensin. Myöhemmin Ducu antoi kuitenkin ihmisten rauhassa silitellä itseään eli alun ujouden jälkeen Ducu nauttii ihmisen läheisyydestä ja kaipaa rapsutuksia.

Pentua harkitessa tulee muistaa, että pennun kouluttaminen ja kasvattaminen vaatii sitoutumista ja motivaatiota. Pennulla on vielä koko elämä edessään ja parhaimmillaan pentu elää 12-15 vuotta. Päivittäiset tavat, sisäsiisteys ja remmikäyttäytyminen ovat tälle nassikalle vielä aivan tuntemattomia asioita.

Ducu saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, kastroituna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passilla varustettuna.

12.7.2014
Kulkurien aktiivit tapasivat Ducun Glinan tarhalla heinäkuussa. Kaunis Ducu on ujo, mutta ihastuttava poika! Mistä löytyisi Duculle loppuelämän koti? Lisätty uusia kuvia Ducusta.

21.8.2014
Lisätty uusia kuvia upeasta Ducusta! Ducu on iloinen ja aktiivinen, nyt jo noin puolivuotias poika, joka kaipaisi ikiomaa kotia. Ducun veli Bubu on jo adoptoitu ja toivottavasti kohta on Ducunkin aika saada kokea olevansa rakastettu perheenjäsen! Ducun tulevalla kodilla olisi hyvä olla koirakokemusta entuudestaan ja mahdollisesti reipas koirakaveri Ducua odottamassa.

Video, jossa Ducu esiintyy, löytyy täältä.

16.10.2014
Ilouutisia! Ducu on tänään varattu ikiomaan rakastavaan kotiinsa Suomeen!

23.5.2015
Saimme ihania kuulumisia 7 kuukautta Suomessa olleelta Duculta perheineen:

“Hei.
Duculla ja meillä menee todella hienosti. Hän oppii uusia juttuja koko ajan
ja on voittanut pelkonsa lähes kaikessa. Poika on todella perus utelias luonne ja kaikki kiinnostaa, joka tietenkin näkyy helppoutena opettaa uusia asioita. Duculle on annettu pihavahdin rooli ja sen se onkin ottanut kiitollisuudella vastaan; syrjäisellä maaseudulla harvinaiset  maantiekulkijat kuulutetaan selkeästi ja onpa myös kuultu Ducun ulvovan. Sen nopeus ja ketteryys on aivan uskomatonta luokkaa ja poika myös haluaa leikkiä loputtomiin, kunnes illalla koittaa väsymys ja se käpertyy sohvalle kuono selkänojaan päin ja unimatti tulee.

Upea koira  ja niin ainutlaatuinen, olemme siitä  todella ylpeitä. On ollut erityisen hienoa ja palkitsevaa saada seurata sen kasvamista ja kehittymistä askel askeleelta. Ducun saaminen meille oli todella upea asia ja ilman tätä emme olisi saaneet kokea näin mielenkiintoista aikaa.
Keväisin koiraterveisin
Leila , Pertti , Tuuli ja Ducu”

Isot kiitokset terveisistä ja hyvää jatkoa koko Ducun perheelle!

 

Tutustuthan huolellisesti ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

Ducun varaajana toimi Niina.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.