Päivitetty 09.08.2021

Enkelikoira: DUMLE


DUMLE

* n.11 viikkoa

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

Dumle on pikkuinen spanielmix pentu. Dumlella on ikää vasta noin 11 viikkoa. Tyttönen on syntynyt tarhalla, sillä sen emo löydettiin kadulta ja tuotiin tarhalle viimeisillään tiineenä.

Dumlen sisko Daim on jo varattu Suomeen ja nyt myös Dumle etsii itselleen sitä loppuelämän kotia.

Dumle on perus pentu, riehakas, utelias ja todella ihmisrakas. Dumle on kuten kuvista näkyy, aivan järkyttävän suloinen tapaus. Dumle on saanut jo yhdet rokotukset ja tyttönen odotteleekin nyt tehosteita ja olisi valmis matkaamaan omaan kotiinsa reilun kuukauden kuluttua.

Dumle tulee nuoren ikänsä takia Suomeen steriloimattomana, mutta tulemme vaatimaan, että tyttö steriloidaan heti kun ikä antaa periksi. Tulemme seuraamaan, että sterilointi tullaan suorittamaan tyttöselle ja korvaamme steriloinnista 25%.

Dumle painaa tällä hetkellä n. 3kg ja isona paino jää varmasti alle 10kiloon.

Pentua harkitessasi, mietithän tarkkaan. Koiran tulee mahtua tulevien vähintään 12 vuoden suunitelmiisi, niin ylä- kuin alamäissäkin. Sitä tarvitsee kouluttaa ja se vaatii paljon huomiota ja aktiviteetteja.

Yhteydenotot Veronikalle.

06.11.2012

Dumle on varattu.

23.12.2012

Dumle saapui omaan kotiin Suomeen 7.12.2012.

23.9. 2015

Syötävän suloinen Dumle-hauva on Suomeen tulonsa jälkeen kokenut monenmoista. Sillä todettiin autoimmuunisairaus, jonka vuoksi se on jatkuvalla lääkityksellä ja käy säännöllisesti eläinlääkärin pakeilla. Pääsy Suomeen oli siis Dumlenkin kohdalla todellinen lottovoitto – täällä on ortopedien ja muiden eläinlääketieteen ammattilaisten tietotaito ja osaaminen sitä luokkaa, että koiruli ei vaivastaan huolimatta ole jäänyt paitsi mistään.

Ujosta, jopa alkuun hieman arasta koirasta on kuoriutunut reipas ja ihmisrakas karvakorva, joka ilahduttaa ihmisiä minne meneekin:

“Dumle oli alkuun todella arka koira, mutta on reipastunut vuosien aikana todella paljon. Edelleenkin uusissa tilanteissa arkuutta ilmenee, mutta rauhallisella tutustumisella tilanteet helpottuvat.
Dumle on iloinen hännänheiluttaja, joka rakastaa ihmisiä ja rapsutuksia. Jotkut koirat ovat kovin pelottavia ja niitä ei halua edes moikata. Dumle on leikkisä, mutta rauhallinen koira.

Dumle vierailee usein työpaikallani muistisairaiden ryhmäkodissa “terapiakoirana”. Vanhukset nauttivat eläimen seurasta ja Dumle nauttii rapsutuksista 🙂 Dumle ei juurikaan hauku. Ja yksinjääminen ei ole tuottanut ongelmia.”

Ajatelkaapa miten huimasti on jo ennen syntymäänsä kadulle hylätyn koiruuden elämä heittänyt häränpyllyä! Ankeasta alusta huolimatta sitä on kohdannut onnenpotku toisensa jälkeen ja se saa nyt elää elämäänsä rakastettuna perheenjäsenenä <3

9.8.2021

Dumle sai elää pitkän elämän onnellisena ja rakastettuna koirana, kunnes elokuussa 2021 hänestä jouduttiin luopumaan munuaisten pettäessä. Hyvää matkaa Dumle. Osanottomme Dumlen perheelle <3

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.