Päivitetty 07.09.2020

Jäsenetu: EISEPURE – koiran ensiapu- ja terveyskurssit


EISEPURE on kahden eläinlääkärin, Suvi ja Teppo Heinolan, unelma koiran ensiaputaitojen ja terveystiedon välittämisestä koiranomistajille. Tavanomaisen luennoinnin ja kirjaopiskelun sijaan he haluavat tarjota tosielämän esimerkein ja monimuotoisesti elintärkeitä aiheita ja oppia jokaisen koiraihmisen saataville. EISEPURE-kurssien avulla voit koiranomistajana pelastaa koirasi hengen, parantaa koirasi terveyttä sekä säästää rahaa eläinlääkärikäynneistä.

Kulkurien jäsenenä saat EISEPURE-kurssit -10% edulla. Kulkurien alennuskoodilla KULKURIT saat edun, jota voit toistaiseksi hyödyntää jokaisen kurssin ostamiseen tai kurssikokonaisuuksiin. Alennuskoodi on voimassa toistaiseksi Kulkurien jäsenille (tilaajien jäsenyys tarkistetaan). Jokainen Kulkurit-etuostos kerryttää myös Kulkurien sterilointiprojektiin rahaa. EISEPURE lahjoittaa jokaisesta Kulkurien kurssiostosta 5 euroa sterilointiprojektiin. Muut Kulkurien jäsenedut löydät täältä.

 

 

Opi koiran ensiapu- ja terveystaitoja verkossa juuri sinulle sopivalla hetkellä

Suvin ja Tepon suuri toive on, ettei kenenkään tarvitsisi jossitella jälkikäteen, olisiko omalla toiminnalla voinut auttaa. Hätätilanteissa toimiminen on asia, jota voi harjoitella. Se, että on ajatuksissa käynyt tilanteita läpi ennakkoon, auttaa kummasti toimimaan, kun todellinen hätätilanne tulee vastaan. EISEPURE haluaa tarjota jokaiselle koiranomistajalle ymmärrettäviä ja apua tuovia koiran terveys- ja ensiaputaitoja.

Valittavana on kuusi eri kurssia yksittäin opiskeltuna tai kolmen tai kuuden kurssin kokonaisuudet edullisempaan settihintaan.

Alla listaus tarjottavista kursseista, tarkemmat tiedot ja sisällöt löytyvät EISEPURE nettisivuilta.

Mitä eläinlääkäri tutkii koirasta? -kurssi antaa sinulle valmiudet toteuttaa oman koirasi yleistutkimuksen kotikonstein ja syventää tietämystäsi siitä, mitkä on omalle koirallesi normaalit elintoiminnot ja milloin olisi syytä hakeutua eläinlääkärille.

Toiminta hätätilanteissa ja koiran elvytys -kurssi kouluttaa sinut varautumaan yllättäviin tilanteisiin. Kurssin jälkeen tiedät, kuinka toimia ja erityisesti osaat toimia silloin, kun toimintaa tarvitaan.

Koiran vammat ja haavat -kurssi valmistaa ja opettaa sinut kohtaamaan tilanteet, joissa koirasi on loukkaantunut ja kärsii esimerkiksi puremahaavasta.

Koiran myrkytykset -kurssi opettaa sinulle, kuinka toimia oikein erinäisissä myrkytystilanteissa koiran kanssa.

Luonnon vaarat koiralle -kurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kokonaisuuden ymmärtää, ennakoida ja tulkita luonnon aiheuttamia vaaroja koirallesi.

Koiran akuutit sairastumiset -kurssilla käydään todella kattavasti läpi yleisimmät koiran vakavat sairastumiset.

Myös tarjolla olevat kurssisetit löytyvät EISEPURE nettisivuilta www.eisepure.fi

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa