Päivitetty 25.02.2018

Kodin saanut koira: EMMI


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

Perustiedot ja taustat:

20.11.2017
Romanian kunnalliset tarhat ovat lohduttomia paikkoja. Koiria säilötään pienissä tiloissa, ja monet joko kuolevat tauteihin tai vammoihin, tai ne lopetetaan ikävin tavoin. Tällaisesta loukosta pelastui myös pieni Emmi, joka päätyi Marraskuun alussa Mihaelan hoiviin.

Emmi on sopuisa nuori narttukoira. Luonteeltaan Emmi on aktiivinen ja sosiaalinen. Tarhalla ollessaan se ei ole ollut kovin herkkähaukkuinen.

Luonteeltaan Emmi on Mihaelan mukaan ihmisrakas ja kiltti. Ruskeasävyinen pikkuneiti tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, eikä vaikuta kovinkaan aralta.

Sympaattinen Emmi on noin 45cm korkea ja painaa 12kg.

25.02.2018
Ihana Emmi lensi omaan kotiinsa 23.02.

17.1.2017
Suloinen Emmi on varattu omaan loppuelämän kotiin.

3.1.2018.
Mihaela kertoo, että kompaktin kokoinen ilopilleri Emmi on avoin ja sosiaalinen koira, jonka voisi ajatella sopivan harrastuskaveriksikin. Tämänhetkisessä hoitopaikassaan se ei hauku paljoa. Emmi ei ole pelokkaan oloinen, vaan hakee ihmiskontakteja. Se on fiksu ja energinen nuori tyttö. Emmin soisikin pääsevän pian omaan kotiin, jossa se pääsisi ylläpitämään sosiaalisia taitojaan!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Nuori koira tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Emmi saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Emmi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Emmin yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.