Päivitetty 26.05.2014

Enkelikoira: ROI


*ROI

*7-8 vuotias

*Kastroitu uros

* Suomessa

 

 

 

 

15.11.2012:

Roi asustaa tällä hetkellä Rakveren tarhalla. Aluksi Roi vähän arasteli häkissään mutta nopeasti tämä herra reipastui ja tuli hakemaan rapsutuksia. Roi on rauhallinen ikäisekseen ja tyytyikin kävelemisen sijaan istuskelemaan vieressä rapsutuksien toivossa.

Roille selvästi miehet ovat vähän pelottavia ja miesten läheisyydessä alkaa sitä jännittämään, Roi jännitti myös kameraa aika paljon, joten tästä syystä kuvien ottaminen oli hieman hankalaa.

Roi vaikuttaa rauhaa rakastavalta koiralta, jonka tulevassa kodissa täytyy kuitenkin olla valmiita panostamaan Roin rohkaisemiseen ja koulutukseen vaikka Roin mielestä se paras vaihtoehto olisi  pehmeä ja lämmin paikka omistajan kainalossa. Roi saattaisi viihtyä narttukoiran kaverina mutta paras vaihtoehto olisi perheen ainoana koirana missä saisi omistajan jakamattoman huomion.

Roi on keskikokoinen uros, n. 45 cm korkea ja painaa n. 20 kg.


9.2.2013:

Roi matkasi kotihoitoon Suomeen 5.2.2013!


11.2.2013:

Roi on aivan valloittava persoona kunhan siihen ensin pääsee tutustumaan kunnolla. Roi tuli hoitoon Suomeen kahden nartun ja yhden uroksen kaveriksi. Kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin ja Roi on sopeutunut uuteen laumaansa hyvin. Kovin rauhallinen Roi vielä on, muutaman kerran on innostunut pihalla juoksentelemaan muiden koirien perässä. Roita ei voi enää kuvailla araksi vaan on ennemminkin vain hieman ujo. Miehiin ollaan tutustuttu samalla innolla kuin naisiinkin. Hihnassa Roi kävelee hyvin ja kaikki hoito toimenpiteet sujuu hyvin vaikka kynsien leikkuu tätä herraa hieman jännittikin.

Roi nauttii kun saa köllötellä sohvalla ja tämä herra ei mielestään voi ikinä saada liikaa rapsutuksia. 🙂 Roi on kaikinpuolin aivan mahtava koira, joka on enää vailla sitä omaa ihmistä.

Roi on hoidossa Hyvinkäällä ja sitä pääsee sovitusti katsomaan.

Roin hoitokodista tuli tälle herralle myös ikuisuuskoti huhtikuussa 2013.

Varaajana toimi Saila.

16.5.2014

Aikasi oli jatkaa matkaa sateenkaarisillalle, paikkaan missä ei ole kipuja.

Roi nukutettiin ikiuneen 16.5.2014. Roin vanha vamma takajalassa aiheutti sille paljon kipua ja näin oli raskas päätös tehtävä ja päästettävä Vanha Herra paikkaan, jossa sen ei enää tarvitse kärsiä. Roi sai elää rakastettuna perheenjäsenenä melkein puolitoista vuotta. Roi oli suuri persoona ja sen kokoisen aukon se perheeseen jättikin. Suru ja ikävä on suunnaton.

Kaipaamaan jäivät Saila, Mika ja Aada, Daisi ja Päke

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.