Päivitetty 22.08.2016

Kodin saanut: EVELIE


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
Steriloidaan

 

09.05.2016

Târgovișten kaupungissa, Romaniassa, asuu yksi Kulkurien luotettavista yhteistyökumppaneista ja ystävistä, Mihaela Soare, äitinsä kanssa. Mihaela auttaa niin hylättyjä koiria kuin kissoja ja heidän talossaan asuu aina eläimiä jotka hän tai äitinsä on pelastanut kaduilta, metsästä, pelloilta tai huonoista oloista. Mihaela antaa näille onnekkaille mahdollisuuden toipua mahdollisista koettelemuksista, tottua kodinomaiseen ympäristöön ja uudelleen rakentaa luottamuksensa ihmiseen, joka joissakin tapauksissa näiden eläinten kohdalla on kärsinyt.
Mihaela vieraili eräänä päivänä jälleen kunnallisella tarhalla. Tarhalle oli tuotu hyvä kuntoinen nuori neiti ja Mihaela päätti pelastaa tämän nuoren neidon kunnallisen tarhan kauheudelta luokseen turvaan. Tuo nuori neitokainen oli Evelie. Evelie on selkeästi ollut jonkun koira aiemmin. Evelie on todella sosiaalinen niin ihmisiä, toisia koiria kuin myös kissoja kohtaan. Evelie tykkää kaikista ja kaikesta. Ihmisen huomio on varmasti parasta maailmassa ja tyttönen onkin aina valmis hellyys hetkiin. Evelie sopisi kotiin, jossa olisi jo ennestään joku koira tai kissakaveri, mutta tuskin tyttöä haittaisi päästä nauttimaan myöskään yksinoikeudella oman ihmisensä huomiosta.
Evelie on tällä hetkellä noin 30-35cm korkea ja painoa tyttösellä on noin 5kiloa.
14.6.2016
Evelie on varattu omaan kotiin.
Evelie matkusti omaan kotiinsa heinäkuussa 2016.
——————————————————————————————————

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Nuori koira tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua. Mr Link saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Linkki on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Eveliestä voi tiedustella lisää Veronikalta

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.