Päivitetty 02.12.2013

Kodin saanut: FANE


 

FANE

* n. 1 v

* Uros, kastroitu

 

 

 

 

01.10.2013

Nuori herra Fane on löydetty kuukausia sitten Targovisten kaduilta harhailemasta yksinään.  Fanella kävi varsinainen onnekantamoinen, sillä hänet löysi romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare.  Fane on tällä hetkellä kotihoidossa Mihaelan ystävällä, jossa Fane asustelee pihalla muiden koirien kanssa. Nyt Fane onkin valmis etsimään sitä omaa kotiaan kauttamme.

Fane on n. vuoden ikäinen, leikkisä, aktiivinen, reipas ja sosiaalinen nuorukainen, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken.  Fane tulee mainiosti toimeen narttujen kanssa, mutta urosten kanssa samaan kotiin Fane ei sovi. Pojassa on myös aimo annos luonnetta, vaikka leikkisä, reipas ja ihmisrakas onkin.  Fane on myös kotihoidossa toiminut ”turvamiehenä” hoitopaikassa olevalle aremmalle koiralle.

Fane on kastroitu ja kooltaan pieni, painoa herralle on kertynyt n. 8-9 kiloa.

Fanelle etsitäänkin nyt aktiivista, motivoitunutta ja reipashenkistä kotia, jossa Fane pääsisi toteuttamaan omaa aktiivista, avointa ja sosiaalista luonnettaan turvallisissa ympyröissä. Kotona voisi olla mukava tyttökaveri odottelemassa. Rescuekoiran ottaminen vaatii aina resurssien tarkastelua, sitoutumista ja varautumista haasteisiin.

02.12.2013

Fane oli jo kertaalleen saanut oman kodin Romaniasta, mutta oli karannut sieltä ja palannut kotihoitopaikkaansa. Fanen kotihoitaja oli tällöin päättänyt, ettei Fanen tarvitse enää lähteä minnekään ja Näin Fanen koitihoitoperheestä tuli oma perhe loppuelämäksi.

Fanea autteli oman kodin löytymisessä Johanna.

Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.