Kodin saanut: FANE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

FANE

* n. 1 v

* Uros, kastroitu

 

 

 

 

01.10.2013

Nuori herra Fane on löydetty kuukausia sitten Targovisten kaduilta harhailemasta yksinään.  Fanella kävi varsinainen onnekantamoinen, sillä hänet löysi romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare.  Fane on tällä hetkellä kotihoidossa Mihaelan ystävällä, jossa Fane asustelee pihalla muiden koirien kanssa. Nyt Fane onkin valmis etsimään sitä omaa kotiaan kauttamme.

Fane on n. vuoden ikäinen, leikkisä, aktiivinen, reipas ja sosiaalinen nuorukainen, joka rakastaa ihmisiä yli kaiken.  Fane tulee mainiosti toimeen narttujen kanssa, mutta urosten kanssa samaan kotiin Fane ei sovi. Pojassa on myös aimo annos luonnetta, vaikka leikkisä, reipas ja ihmisrakas onkin.  Fane on myös kotihoidossa toiminut ”turvamiehenä” hoitopaikassa olevalle aremmalle koiralle.

Fane on kastroitu ja kooltaan pieni, painoa herralle on kertynyt n. 8-9 kiloa.

Fanelle etsitäänkin nyt aktiivista, motivoitunutta ja reipashenkistä kotia, jossa Fane pääsisi toteuttamaan omaa aktiivista, avointa ja sosiaalista luonnettaan turvallisissa ympyröissä. Kotona voisi olla mukava tyttökaveri odottelemassa. Rescuekoiran ottaminen vaatii aina resurssien tarkastelua, sitoutumista ja varautumista haasteisiin.

02.12.2013

Fane oli jo kertaalleen saanut oman kodin Romaniasta, mutta oli karannut sieltä ja palannut kotihoitopaikkaansa. Fanen kotihoitaja oli tällöin päättänyt, ettei Fanen tarvitse enää lähteä minnekään ja Näin Fanen koitihoitoperheestä tuli oma perhe loppuelämäksi.

Fanea autteli oman kodin löytymisessä Johanna.

Kuvat saa klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: