Päivitetty 02.12.2013

Kodin saanut: VERONIKA


 

VERONIKA

 

* 6-8 vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

31.7.13

Kaunis, vanhempi rouvaskoira Veronika, päätyi Bukarestilaisen Onevet eläinklinikan hoitolaan, kun eräs klinikan asiakkaista oli löytänyt sen kadulta ja päätti tuoda turvaan klinikalle. Veronika oli löydettäessä hyvin laihassa kunnossa ja turkki takkuisena. Veronika on todennäköisesti joskus ollut kotikoirana, mutta Romanialaiseen tyyliin hylätty kadulle tultuaan joko tarpeettomaksi tai liian vanhaksi.

Veronika on luonteeltaan hyvin rauhallinen, kiltti ja lempeä. Tämä mussukka antoi hoitolan työntekijöiden selvittää turkkinsa lukuisia takkuja ilman valitusta ja rouvasta saikin sen käsityksen, että se on tottunut ihmisen käsittelyyn. Veronika tulee toimeen muiden koirien kanssa hyvin.

Veronikan toisessa silmässä on kuivuutta ja sitä pitää hoitaa säännöllisesti kosteuttavilla silmätipoilla.

Veronika etsii kotia, jossa ymmärretään vanhenevan koiran tarpeita. Veronikan koti on harkinnut koiranottoa tarkasti ja on valmis tarjoamaan tälle loppuelämän kodin. Veronika viihtyisi varmasti parhaiten, kodissa jossa elo on rauhaisempaa ja jossa rouva saa paljon huomiota ja hellyyttä osakseen. Vaikka Veronika on todennäköisesti ollut joskus jonkun koira, se tarvitsee uudestaan rauhallista opastusta kotikoiran tavoille.

Veronikalla on tällä hetkellä painoa n. 7.5 kiloa. Paino toivottavasti hieman nousee, koska Veronika on vielä aika laihassa kunnossa. Veronikan säkäkorkeus on n. 30-35 cm.

Veronika tullaan luovuttamaan steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, lois- ja matohäädöt saaneena. Veronikalla on myös matkassaan oma EU-passi.

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

19.9.13

Veronika on varattu Suomeen.

2.12.2013

Veronika pääsi vihdoin omaan kotiin Suomeen 30.11.2013

Veronikan kodinetsinnässä auttoi Anna-Aurora

Tutustuthan huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Puppetin kodinetsinnässä auttaa Anna-Aurora

– See more at: https://kulkurit.fi/kotia-etsiva-puppet/#sthash.5aGAFm0T.dpuf

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.