Päivitetty 02.12.2013

Kodin saanut: GODE


 

GODE

* arvioitu syntymäaika 06/2013

* narttu

* Romaniasta kodin saanut

 

 

 

19.09.2013

Pieni reipas Gode-neiti on löydetty yksinään harhailemasta kaduilta. Gode oli löydettäessä lähes kalju, sillä Godella oli pahaksi äitynyt sikaripunkin aiheuttama demodikoosi. Onneksi Goden löysi eläinlääkäriaseman työntekijä ja niin tämä neiti pääsi turvaan eläinlääkäriasemalle ja sai hoitoa vaivaansa.

Kuten kuvistakin voi päätellä, tämä vaiva on nyt hoidettu ja Godella on nykyisin upea, normaali turkki. Tässä pienessä tytössä näyttäisi ainakin ulkonäön perusteella virtaavan terrierin verta, eikä tuo ajatus luonnettakaan peilaamalla oikeastaan kovin kaukainen ole. Gode on nuoresta iästään huolimatta hyvin peloton, reipas ja täpäkkä pieni koira. Vauhtia löytyy kuin pienestä voimalasta ja ystävällisyys, sekä reippaus oikein paistavat tästä ihastuttavasta neidistä.

Gode hakeutuu mielellään ihmisen seuraan ja ottaa rapsutukset vastaan pennun innokkuudella. Muiden koirien kanssa Gode tulee mainiosti toimeen ja on leikeissä innolla mukana ihan hetkessä.  Kissoihin Gode tuskin on tutustunut, mutta koska Gode on vielä nuori se mitä luultavimmin tottuisi helposti kissoihinkin.

Gode on nyt n. 3 kk ikäinen ja kooltaan n. 25-35 cm korkea ja painoltaan alle 10 kiloinen vauhtomato. Goden arvioitu aikuiskoko on jossakin keskikokoisen 40-50 cm alle 20 kiloisen koiran paikkeilla.

Godelle etsitään kotia, jossa olisi tarjolla aktiviteettiä, ulkoilua, sitoutuneisuutta, lämpöä, turvallisuutta ja reilusti motivaatiota pennun kouluttamiseen kunnon kotikoiraksi. Huomioithan, että pentukoiran ottaminen sitouttaa parhaimmillaan 10-15 vuoden ajaksi.

02.12.2013

Gode on löytänyt oman kotinsa Romaniasta.

Kodin etsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.