Kodin saanut: GODE

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

GODE

* arvioitu syntymäaika 06/2013

* narttu

* Romaniasta kodin saanut

 

 

 

19.09.2013

Pieni reipas Gode-neiti on löydetty yksinään harhailemasta kaduilta. Gode oli löydettäessä lähes kalju, sillä Godella oli pahaksi äitynyt sikaripunkin aiheuttama demodikoosi. Onneksi Goden löysi eläinlääkäriaseman työntekijä ja niin tämä neiti pääsi turvaan eläinlääkäriasemalle ja sai hoitoa vaivaansa.

Kuten kuvistakin voi päätellä, tämä vaiva on nyt hoidettu ja Godella on nykyisin upea, normaali turkki. Tässä pienessä tytössä näyttäisi ainakin ulkonäön perusteella virtaavan terrierin verta, eikä tuo ajatus luonnettakaan peilaamalla oikeastaan kovin kaukainen ole. Gode on nuoresta iästään huolimatta hyvin peloton, reipas ja täpäkkä pieni koira. Vauhtia löytyy kuin pienestä voimalasta ja ystävällisyys, sekä reippaus oikein paistavat tästä ihastuttavasta neidistä.

Gode hakeutuu mielellään ihmisen seuraan ja ottaa rapsutukset vastaan pennun innokkuudella. Muiden koirien kanssa Gode tulee mainiosti toimeen ja on leikeissä innolla mukana ihan hetkessä.  Kissoihin Gode tuskin on tutustunut, mutta koska Gode on vielä nuori se mitä luultavimmin tottuisi helposti kissoihinkin.

Gode on nyt n. 3 kk ikäinen ja kooltaan n. 25-35 cm korkea ja painoltaan alle 10 kiloinen vauhtomato. Goden arvioitu aikuiskoko on jossakin keskikokoisen 40-50 cm alle 20 kiloisen koiran paikkeilla.

Godelle etsitään kotia, jossa olisi tarjolla aktiviteettiä, ulkoilua, sitoutuneisuutta, lämpöä, turvallisuutta ja reilusti motivaatiota pennun kouluttamiseen kunnon kotikoiraksi. Huomioithan, että pentukoiran ottaminen sitouttaa parhaimmillaan 10-15 vuoden ajaksi.

02.12.2013

Gode on löytänyt oman kotinsa Romaniasta.

Kodin etsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: