Kodin saanut: TOBIAS

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

 

TOBIAS

* n. 7 kk

* Uros, kastroidaan

* sai kodin Romaniasta.

 

 

 

31.05.2013

Tobias on n. 7 kk ikäinen mahdollisesti airedalenterrieri-sekoitus Red Panda Romanian tarhalla Bukarestissa. Tobias on löydetty yhdessä äitinsä ja sisarensa Amberin kanssa , kun sisarukset olivat aivan pentuja. Siitä lähtien Tobias ja Amber ovat elelleet Red Panda Romanian tarhalla. Red Panda Romania pitää yllä pientä tarhaa Bukarestissa ja heillä on useita yhteistyökumppaneita useissa eri maissa. Näin Tobias päätyi etsimään omaa kotiaan kauttamme.

Tobias on hyvin reipas ja leikkisä nuori mies. Energiaa riittää ja Tobiaksen lempipuuhaa onkin juosta vauhdikkaasti ympäriinsä ja urheilla ulkoaitauksessa. Tobias on aktiivinen koira, josta ei sohvaperunaa saa mitenkään päin ja siksi Tobias kaipaileekin itselleen ehdottoman aktiivista kotia. Myös oma piha olisi mukava lisä, muttei mikään ehdoton vaatimus.

Tobias on korkeudeltaan n. 55 cm ja paino jää alle 20 kiloon. Tobias on siis sangen kompaktinkokoinen energiapaketti, josta voisi olla myös kaveriksi mukavaan harrasteluun eri lajeissa. Tobias tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa, tosin saman ikäisen uroksen kaveriksi Tobiasta ei luovuteta. Tobias on ollut koko ikänsä ihmisten kanssa tekemisissä ja on hyvin sosiaalinen, avoin ja ihmisrakas tapaus. Tobias tulee myös mainiosti toimeen lasten kanssa.

Toivomme, että Tobiaksen tuleva koti on aktiivinen, sitoutunut ja osaa suhtautua nuoren koirapojan energisyyteen ja aktiivisuuteen sen vaatimalla motivaatiolla. Myös peruskäytöstapoihin kannattaa tällaisen energisen, aktiivisen ja ihmisrakkaan koiran kohdalla panostaa.

 

11.06.2013

Nuori herra Tobias lähettää aktiivisia ja energisiä terveisiä Romaniasta. Tobias on todella leikkisä ja reipas kaveri, jonka seurassa rauhallisemman tempperamentin omaava ihminen hengästyy aivan tekemättä mitään. Tobias rakastaa palloja ja erilaisia leikkejä, eikä millään kyllästy juoksemiseen, painimiseen ja telmimiseen kavereidensa kanssa.

Tobiakselle on haussa ehdottoman aktiivinen koti. Sohvaperunaa pojasta ei tule saamaan. Lisätty Tobiakselle uusia vauhdikkaita kuvia.

03.12.2013

Tobias pääsi omaan kotiinsa, joka löytyi Romaniasta.

Kodin haussa autteli Johanna.

 

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: