Päivitetty 02.01.2014

Kodin saanut: CORA DARLINGCORA

* n. 1,5-2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

08.10.2013

Pieni koira, kurja kohtalo. Cora on yksi tyypillinen esimerkki siitä, miten Romaniassa kotikoirasta tulee hetkessä katukoira. Pentujaan imettänyt nuori äitikoira oli heitetty kylmästi kadulle 3 pentunsa kanssa, jotka kaikki katosivat. Emo saatiin turvaan Red Panda Romania –organisaation vapaaehtoisten voimin, ja se on nyt väliaikaisessa hoitopaikassa toiveena saada oma koti Suomesta.

Sen verran kova kolhu hylätyksi tuleminen on pienelle Coralle ollut, että se ei vielä uskalla mennä ulos kadulle autojen lähettyville kävelylle ja tarpeilleen. Se on hienoisen arka, ja tarvitseekin ehdottomasti kodin, jossa on osaamista, kokemusta ja kärsivällisyyttä auttaa sitä rohkaistumaan. Coran luottamuksen voittaminen tulee palkitsemaan kaiken tuon vaivannäön.

Kotihoitajan mukaan Cora tulee toimeen hyvin kotihoitopaikkansa kahden kissan kanssa, ja ulkona suojaisalla pihalla se leikkii iloisesti myös muiden koirien kanssa. Cora ei ole tähän mennessä haukkunut sisällä, joten sen tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Tärkeintä sille olisi saada rauhallinen ja pitkäjänteinen, ehkä mieluiten aikuinen perhe. Kunhan neiti reipastuu, tulevan kodin on muistettava, että arkuuden alle kätkeytyy koira, joka tarvitsee aktiivista elämää, liikuntaa, puuhastelua ja huomiota.

Cora tullaan luovuttamaan steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, tautien varalta testattuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

4.12.2013

Cora on saanut oman kodin Saksasta.

Coran varausasioita Suomessa hoiti Taija.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.