Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: FOXY nyk. Taika


25.10.13

FOXY

* n. 1v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

8.11.2013

Foxy asuu tällä hetkellä Onevetin klinikalla Romaniassa.

Foxy on pienikokoinen tyttö, korkeutta sillä on noin 35cm ja painoakaan ei ole kuin 6-8kg.

Foxy on luonteeltaan todella upea ja kultainen tyttö. Se on ikäisekseen suhteellisen rauhallinen ja katseleekin riehakkaampien toveriensa riekkumista mielummin sivummalta kuin menee mukaan. Foxy on myös äärimmäisen ystävällinen, kiltti, kuuliainen ja erittäin ihmisrakas koira, joka nauttii suunnattomasti hellyydestä ja saamastaan huomiosta. Se ei tule tunkemaan luokse vaan odottaa kohteliaasti vuoroaan. Foxy nauttii  kun saa olla sylissä ja pönöttää siinä kuin pieni patsas, eikä lähtisi millään pois. Foxy oli kulkurien aktiivien mukaan herkkä ja kaunis koira, josta joku tulee saamaan täydellisen rakastavan lemmikin itselleen.

Foxy tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on enemmän alistuva kuin dominoiva. Foxy myös mieluummin väistää riehakkaampia koiria ja niiden örinöitä kuin jää kaaoksen keskelle. Se ei tee itsestään mitään numeroa vaan kulkee rauhallisesti porukan mukana. Foxy on hiljainen koira, joten tuleva koti voisi sijaita myös kerros-taikka rivitalossa. Tärkeintä on rakastava pysyvä koti jossa Foxy saa kaipaamaansa rakkautta, oman ihmisen ja elämän jonka jokainen koira ansaitsee. Foxyn tulevan kodin on varauduttava opettamaan tytölle kaikki kärsivällisesti alusta lähtien, niin sisäsiisteydestä kuin remmikävelystä alkaen kaikki kotikoiran tavat.

18.11.2013

Foxy on varattu omaan kotiin Suomeen.

4.12.2013

Foxy saapui Suomeen omaan kotiinsa 30.11.2013. Neiti ristittiin uudelleen ja nimeksi tuli Taika. Taika on sopeutunut kotikoirana oloon hienosti ja ensimmäiset päivät ovat osoittaneet, että neiti on oppivainen ja reipas pieni koira.

 

 

 

 

Kodin saannissa auttoi Tanja.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.