Kodin saanut: ALVIN

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

ALVIN

* n.1,5 vuotta

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

2.11.2013

Alvin on yksi monista Cornelia Stanin Rosiorin kunnalliselta tarhalta pelastamista koirista. Alvinilla on siis ollut varsinainen onni matkassaan päästessään pois nk.tappotarhalta. Tällä hetkellä pikku – Alvin asustelee Bukarestin keskustassa, Onevet eläinlääkäriasemalla.

Vaikka Alvin kuvissa näyttääkin melkein isolta koiralta, sillä on säkäkorkeutta vain n.35 cm ja painoa 6-7 kg.

Kulkurien lokakuun reissulla matkalaiset kävivät tapaamassa myös Alvin poikaa. Toisten koirien kanssa Alvin tulee juttuun hyvin ja se osasi myös vetäytyä lepäilemään leikin jälkeen omaan rauhaansa. Pienet ja villit pennut ympärillä saivat Alvinin hieman korottamaan ääntään, mutta tämä tapahtui pentuja kohtaan kuitenkin ihan hyväntahtoisesti.

Uusilta ihmisiltä Alvin osasi hakea huomiota omatoimisesti ja se nauttikin suunnattomasti saamistaan rapsutuksista 🙂

Alvin etsii loppuelämänsä perhettä, missä voisi olla vaikka mukava ja sosiaalinen tyttökoira kaverina. Alvin tullaan kastroimaan ennen matkustamista ja se luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotettuna, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta.

25.11.2013

Alvin on varattu Saksaan

Alvinin varausta hoiti Kata

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: