Päivitetty 04.12.2013

Kodin saanut: ALVIN


ALVIN

* n.1,5 vuotta

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

2.11.2013

Alvin on yksi monista Cornelia Stanin Rosiorin kunnalliselta tarhalta pelastamista koirista. Alvinilla on siis ollut varsinainen onni matkassaan päästessään pois nk.tappotarhalta. Tällä hetkellä pikku – Alvin asustelee Bukarestin keskustassa, Onevet eläinlääkäriasemalla.

Vaikka Alvin kuvissa näyttääkin melkein isolta koiralta, sillä on säkäkorkeutta vain n.35 cm ja painoa 6-7 kg.

Kulkurien lokakuun reissulla matkalaiset kävivät tapaamassa myös Alvin poikaa. Toisten koirien kanssa Alvin tulee juttuun hyvin ja se osasi myös vetäytyä lepäilemään leikin jälkeen omaan rauhaansa. Pienet ja villit pennut ympärillä saivat Alvinin hieman korottamaan ääntään, mutta tämä tapahtui pentuja kohtaan kuitenkin ihan hyväntahtoisesti.

Uusilta ihmisiltä Alvin osasi hakea huomiota omatoimisesti ja se nauttikin suunnattomasti saamistaan rapsutuksista 🙂

Alvin etsii loppuelämänsä perhettä, missä voisi olla vaikka mukava ja sosiaalinen tyttökoira kaverina. Alvin tullaan kastroimaan ennen matkustamista ja se luovutetaan uuteen kotiinsa sirutettuna, asianmukaiset rokotettuna, loishäädettynä ja uusi EU-passi valmiina.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa ja muistathan ettet tarjoa koiralle kotia hetken mielijohteesta.

25.11.2013

Alvin on varattu Saksaan

Alvinin varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.