Kodin saanut: FELICIA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

FELICIA

* n. 2 v

* naaras (steriloitu)

* Tallinna, Viro.

Felicia on nuorena otettu kadulta talteen, kun se löytyi siellä itkemästä kovaa yksikseen. Nyt Felicia on jo noin parivuotias nuori neiti. Sen turkki on upean kiiltävän musta ja rinnassa on muutama valkoinen karva koristeena. Felicia on hyvin sievä, ystävällinen ja kiltti pyöreäposkinen tyttö. Leikkisä, erityisesti tulee toimeen pentukissojen kanssa, mutta pelkää isoja, dominoivia kissoja. Felicia ei ole ihan nössö tyttö kuitenkaan, vaan luonnettakin löytyy sopivasti tiukan paikan tullen. Felicia on rauhalliseen aikuiseen kotiin sopiva suloinen ja herttainen pakkaus, joka nukkuu onnellisena yönsä turvassa kotihoitajan kyljessä kiinni.

18.7.2013: Lisätty Felicialle uusia kuvia. Felicia on seurallinen tyttö, ei ujostele vieraita ja jää jalkoihin pyörimään saadakseen huomiota hänkin vähän osakseen. Vieraan sylissäkin on ihan ok, vaikkakin vähän jännittynyt. Todella mukavan tuntuinen kissaneiti. Muiden kissojen kanssakaan ei näytä olevan minkäänlaista skismaa ja Felicia on hoitopaikassa Tallinnassa tottunut myös pieneen koiraan.

Felicia matkustaa kotihoitoon Helsinkiin 1.12.

Felicia sai oman kodin pikkukoiran kaverina Vantaalta 5.12.2013.

Varaajana toimi Tiia

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: