Kodin saanut: DORA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

17.8.2013

 

DORA

* noin 2v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

18.9.2013
Yhteistyökumppanimme, eläinsuojelija Mihaela Soaren äiti on löytänyt tämän hurmaavan nuoren neidin kaupungin kaduilta harhailemasta. Jo melko lyhyen tutustumisen jälkeen Mihaelan äiti oli täysin vakuuttunut Doran potenttiaalisuudesta olla jonkun rakastettu kotikoira. Siispä koira lähti matkaan mukaan, eihän sitä kadullekkaan voinut jättää… Nyt Dora on Mihaelan luona kotihoidossa ja näin ollen se onkin saanut myös hyvän alun kotikoiralle tärkeiden asioiden harjoittelussa.

Kuvan kaunis Dora on luonteeltaan rauhallinen ja lempeä. Se tulee hyvin toimeen niin muiden koirien kuin kissojenkin kanssa. Uskoisimme että Dora voisi sopia kiltin luonteensa puolesta myös lapsiperheeseen.

Kokonaisuudessaan Dora vaikuttaakin siis hyvin tasapainoiselta ja hyväluontoiselta koiralta, jolla voisi olla upea tulevaisuus edessään. Nyt Dora etsii sitoutunutta loppuelämän kotiaan. Kotia, jossa sitä rakastettaisiin perheenjäsenenä.

Strategisilta mitoiltaan Dora on pieni, 8kg painoinen.

4.2.2020
Ihana Dora lähetti meille kuvaterveisiä!

23.9.2013
Lisätty video!


30.9.2013
Dora on varattu

19.10.2013
Dora saapui omaan kotiinsa Suomeen


5.12.2013 Kuulumisia kodista
Rakkaat terveiset Doralta! Se on sopeutunut uuteen kotiinsa hienosti. Dora on oikein ihana koiratyttö, joka jaksaa olla aina terhakas ja valmiina lenkkeilemään.Dora on päässyt tutustumaan jo moneen uuteen ystävään, eikä enää pelkääkkään kovin paljon vieraita.

Varaajana toimi Nelli

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: