Päivitetty 26.07.2014

Kodin saanut koira: FIDEL


FIDEL6FIDEL

* n. 2-vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

12.6.2014
Tällä ihanalla pienellä koirapojalla on ollut ikioma koti, mutta perhe hylkäsi sen romanialaiselle Onevet-klinikalle väittäen, että se on masentunut. Kulkurien aktiivit tapasivat Fidelin toukokuussa 2014 eikä väitetystä masennuksesta ollut tietoakaan!

Fidelillä on ikää noin kaksi vuotta ja kooltaan se on noin 40-45 cm korkea. Painoa sille on kertynyt n. 12-15 kg eli se on malliltaan hoikkarakenteinen. Luonteeltaan Fidel on ennemminkin sympaattinen tuumailija, ei niinkään koheltava energiapommi. Tämä reipas mietiskelijäpoika tulee loistavasti juttuun kaikkien ihmisten kanssa hakien rapsutuksia ja huomiota lempeästi. Fidel asuu tällä hetkellä Onevet-klinikan sisäpihalla isossa laumassa ja tulee hyvin toimeen sekä urosten että narttujen kanssa eli Fidelin tulevassa kodissa voisi olla odottamassa koirakaveri.

Fidel kaipaa nyt loppuelämän kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenä. Fidel on jo kerran hylätty, joten on erittäin tärkeää, että sen tuleva omistaja sitoutuu huolehtimaan siitä sen koko loppuelämän ajan eli jopa seuraavat 10-13 vuotta. Vaikka Fidel on asunut aiemmin perheessä tulee omistajan varautua opettamaan sille kaikki kotikoiran tärkeät opit sisäsiisteydestä hihnakäyttäytymiseen.

Tommy luovutetaan omaan kotiinsa sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolellisesti koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

– See more at: https://kulkurit.fi/tommy-2/#sthash.1fuv2mIE.dpuf

Fidel  luovutetaan uuteen kotiinsa kastroituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera.

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

17.7.2014
Fidel on tänään varattu ikiomaan kotiinsa Suomeen!

26.7.2014
Fidel saapui omaan kotiinsa

Fidelin kodinetsinnässä auttoi Niina.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.