Päivitetty 01.05.2014

Kodin saanut koira: FIFI


 

FIFI

* n. 1v

* narttu

* steriloitu

 

 

 

13.02.2014
Tämä pieni, persoonallinen nuori lady on nimeltään Fifi. Fifi on löydetty Glinan kylästä n. kuukausi sitten ja jää vain arvailujen varaan, mikä on Fifin hylkäämisen syy. Pienet, seuralliset koirat kun ovat yleensä olleet kotikoirina ainakin jonkin aikaa elämässään, sillä niiden selviäminen hengissä kaduilla pitkiä aikoja on huomattavasti epätodennäköisempää, kuin isojen. Hurmaavalla Fifillä kävi kuitenkin tuuri ja Glinan tarhan vapaaehtoiset löysivät hänet. Fifi on siitä lähtien ollut kotihoidossa Glinan tarhan voimanaisen Ioanan luona.

Nyt tämä kaunotar onkin valmis etsimään omaa loppuelämänsä kotia. Fifi on vielä nuori tytönheitukka, ikää sillä on arviolta n. vuoden verran. Fifi tullaan steriloimaan piakkoin ja rokotusten puolesta Fifi on valmis matkaamaan kotiinsa n. 1-1,5 kuukauden kuluttua.

Fifi on reipas, aktiivinen ja leikkisä tyttö, joka varmasti hurmaa kaikki persoonallisella hymyllään ja ulkomuodollaan.  Fifi tulee mainiosti toisten koirien kanssa toimeen ja tälle leikkisälle väkkärälle olisikin parasta, jos kotona olisi jo ennestään leikkisä koirakaveri. Kissat ja ihmisetkin ovat Fifille tosi jees juttu. Fifi on kooltaan pikkuruinen ja painoa tällä viehättävällä tytöllä on arviolta 5-7 kiloa.

Fifille etsitään kotia, jossa on joka päivä tarjolla leluja, ruokaa, seuraa, rakkautta ja tietysti rajoja, ettei tämä hurmaava sohvanvaltijatar pääse kiertämään koko perhettään pikku tassunsa ympärille.

15.04.2014
Fifi on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

01.05.2014
Fifi saapui omaan kotiinsa Suomeen 29.04. 2014.

Fifin kodin etsinnässä auttoi Johanna.

Kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.