Päivitetty 02.05.2014

Kodin saanut koira: BAILEY


Bailey2

BAILEY

* n. 8 vuotias

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

6.1.2014
Tecucin kaupungissa Galatin läänissä on kunnallinen koiratarha, jolla Romania Animal Rescue- organisaation, RARin, eläinlääkärit ovat käyneet suorittamassa sterilointeja. Tarha on ääriään myöden täynnä, siellä on arviolta 550 koiraa, eikä eläinten hoitoon panosteta lainkaan kaupungin pormestarin aiemmista lupauksista huolimatta. Eläinlääkärit tapasivat tarhalla useita häkellyttävän hyväluonteisia koiria – mitä todennäköisimmin ihmisten lemmikkejä, jotka syystä tai toisesta olivat osuneet rankkurien tielle ja päätyneet häkkeihin lukuisien muiden kohtalotovereidensa lailla.

Saimme yhteyden Tecucissa toimivaan vapaaehtoiseen eläinsuojelijaan Ioana Pasatiin, jonka yksityisellä, pienellä tarhalla on kerrallaan 10-15 koiraa, joita hän pelastaa kunnalliselta tarhalta ja järjestää adoptioon. Päätimme auttaa Ioanaa auttamaan ottamalla adoptio-ohjelmaamme muutaman pienikokoisen koiran.

Pieni, mutta hieman ujo Bailey on yksi näistä onnekkaista joka pääsi Kulkureiden adoptio-ohjelmaan mukaan. Luonteeltaan Bailey on kiltti ja ystävällinen, mutta tarvitsee ehkä ujoutensa vuoksi  hieman enemmän aikaa kotiutumiseen.

Bailey asustelee tarhalla toisten koirien seurassa ja tulee myös lajitovereiden kanssa hyvin toimeen. Kuvat eivät tee oikeutta kauniille ja hellyttävälle Baileylle. Päivitämme uusia kuvia heti kun saamme niitä.

Baileyn ei ole kuultu haukkuvan tarhalla, joten sen tuleva koti voisi olla myös kerrostalossa. Bailey etsii kotia aikuisesta perheestä, jossa pienten lasten töppösten töminä ei enään ikääntyvää rouvaa häiritse sen ollessa ansaitulla kauneusunillaan 😉 Pikkurouvan kokoa voi arvailla paremmin kun sen tiedetään painavan n.3-4 kg.

21.1.2014
Lisätty pienelle Bailey-rouvalle pari uutta kuvaa.

20.2.2014
Bailey on siirretty Bukarestissa sijaitsevaan Onevet hoitolaan, missä se tulee olemaan niin kauan aikaa kunnes oma koti löytyy.

Baileyn ikää on päivitetty eläinlääkärin tarkistuksen yhteydessä. Baileyn rokotusohjelma aloitettiin myös tänään ja tämä pikku rouva on valmis matkustamaan omaan kotiinsa maaliskuun puolenvälin jälkeen. Tarkastuksessa huomattiin myös että Baileyltä puuttuu jokunen hammas, mutta muutoin rouva tuntuu olevan kunnossa.

16.3.2014
Kulkureiden matkasesonki Romaniaan on jälleen alkanut ja ensimmäiset aktiivit palasivat reissusta hetki sitten.

Matkalla aktiivit tapasivat myös pikki-riikkisen Bailey rouva. Bailey on siis todella pieni, painoa sillä on korkeintaan 3-4 kg. Se on hieman ujo ja hoitolassa se antaakin mielummin hampaattoman mummo-ystävänsä hoitaa ihmisille komentamisen 😉

Kunhan Bailey pääsee viettämään ansaittuja eläkepäiviä omaan kotiinsa, omistaja saa siitä todennäköisesti mitä lämpimimmän pikkupatterin kainaloonsa päiväunille!

Lisätty uusia kuvia Baileylle.

9.4.2014Pikkuriikkinen Bailey-rouva on matkustanut Suomeen sosiaalistumaan ja reipastumaan.

Päivitämme Baileyn kuulumisia kotihoidosta muutaman päivän kuluttua.

Bailey tullaan luovuttamaan uuteen kotiinsa steriloituna, sirutettuna, asianmukaiset rokotukset kunnossa, loishäädettynä, uuden EU-passin kera. Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

29.4.14
Bailey on varattu omaan kotiinsa

Baileyn varausta hoiti Kata

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.