Päivitetty 22.06.2015

Kodin saanut koira: FLO nyk. NUNA


FloFLO

* n. 2-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

23.4.2014

Flo asuu tällä hetkellä Onevetin klinikan työntekijän kotona, opetellen päivittäin tärkeitä kotikoiran tapoja. eiti on haettu jokin aika sitten Rosiorin kaupungista koirakeräilijän luota, joka saatiin suostuteltua luopumaan osasta koiristaan, jotta ne saataisiin parempiin oloihin. lo oli yksi niistä onnekkaista jotka saatiin otettua talteen ja kohti parempaa elämää.

Edellinen omistaja ei ollut paha ihminen tai halunnut pahaa koirilleen, mutta todellisuuden taju sopivasta koiramäärästä ja siitä mikä on niille hyvää elämää oli hämärtynyt ja siksi liian suuren koiramäärän ja puutteellisen hoidon vuoksi koirat eivät saaneet tarvitsemaansa huolenpitoa, ruokintaa tai huomiota.

Flo on kooltaan pieni koira, painoa sillä on alle kuusi kiloa.

Flo on hyvin kiltti, iloinen ja sosiaalinen koira. Se viihtyy hyvin muiden koirien kanssa ja oman kokoistensa kanssa leikkiikin mieluusti. Ihmisiin Flo suhtautuu ystävällisesti ja rakastavasti. Perus olemukseltaan se on koira joka ei pidä turhaa meteliä itsestään, eikä aseta tulevalle kodilleen äärettömän suuria vaatimuksia koirakokemuksen tai asumismuodon osalta.

Sen sijaan tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista tähän pieneen neitiin sen loppuelämäksi, kärsivällisyyttä sen opastamisessa kotikoiraksi ja ymmärrystä siihen että Flo ei vielä tiedä mitä esimerkiksi sisäsiisteys tai remmissä käveleminen tarkoittaa.

 

Flo on koira joka tulee antamaan omistajalleen ehdottoman rakkautensa, käpertymään kainaloon lenkin päätteeksi ja osallistumaan innokkaasti omistajansa arjen askareisiin.

Iloisen pienen karvaisen kuoren alla sykkii rakastava pieni sydän joka odottaa kärsimättömästi sitä omaa ihmistä kohdalleen.

Olisiko sinulla Flo:n mentävä aukko sydämessäsi, kotonasi ja elämässäsi?

Flo saapuu Suomeen kotihoitoon 30.4.2014 lennolla, mutta vielä parempi olisi jos neiti pääsisi tällöin matkaamaan suoraan omana pysyvään kotiinsa.

27.4.2014
Flo:n toiveet on kuultu ja neiti on tänään varattu ikiomaan kotiinsa, johon se pääsee matkaamaan suoraan Suomeen saavuttuaan.

2.5.2014
Flo matkasi oman perheensä luokse 30.4.14. Onnea uuteen elämään.

 

Flo saapuu Suomeen steriloituna, sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä, tautitestattuna ja EU-passin kanssa.

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoptoinnin kustannuksiin.

 

Yhteydenotot Tanjalle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.