Kodin saanut: FIFI

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

3/2013

FIFI

* n. 1-2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

6.4.2013

Eläinsuojelija Anda Murgun ystävä Romanialaisesta Gaestin kylästä pelastaa välillä kylänsä kulkukoiria. Fifi on yksi heistä. Fifin taustasta ei ole enempää tietoa, ei tiedetä onko hänellä ollut joskus oma koti vai onko hän syntynyt julmille kaduille. Nyt Fifi olisi kuitenkin valmis matkaamaan omaan, ehkä ensimmäiseen, kotiinsa!

Andan luona Fifi asuu isossa koiralaumassa, on lauman pienimmästä päästä, ja tulee kaikkien kanssa moitteetta toimeen. Ihmisen seuraan Fifi hakeutuu jatkuvasti ja on todella reipas vieraidenkin ihmisten kanssa. Sylissä Fifi on vähän hämillään ja ujosteli. Fifi ei ole mikään ylienerginen tai ripustautuva tyyppi, vaan on kaikessa reippaudessaan ja sosiaalisuudessaan kohtelias ja huomaavainen.

Fifi on pikkuruinen koira, jolta painoa löytyy n. 5kg ja korkeutta n. 30cm. Fifi voisi kokonsa ja luonteensa puolesta sopia kerrostaloonkin, sillä se ei haukkunut tarhavierailun aikana kuin kerran muun lauman mukana tiellä ohi ajavia hevoskärryjä.

 

23.4.2013

Fifi on varattu Saksaan.

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Varaajana toimi Nea.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: