Päivitetty 28.05.2013

Kodin saanut: FIFI


3/2013

FIFI

* n. 1-2v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

6.4.2013

Eläinsuojelija Anda Murgun ystävä Romanialaisesta Gaestin kylästä pelastaa välillä kylänsä kulkukoiria. Fifi on yksi heistä. Fifin taustasta ei ole enempää tietoa, ei tiedetä onko hänellä ollut joskus oma koti vai onko hän syntynyt julmille kaduille. Nyt Fifi olisi kuitenkin valmis matkaamaan omaan, ehkä ensimmäiseen, kotiinsa!

Andan luona Fifi asuu isossa koiralaumassa, on lauman pienimmästä päästä, ja tulee kaikkien kanssa moitteetta toimeen. Ihmisen seuraan Fifi hakeutuu jatkuvasti ja on todella reipas vieraidenkin ihmisten kanssa. Sylissä Fifi on vähän hämillään ja ujosteli. Fifi ei ole mikään ylienerginen tai ripustautuva tyyppi, vaan on kaikessa reippaudessaan ja sosiaalisuudessaan kohtelias ja huomaavainen.

Fifi on pikkuruinen koira, jolta painoa löytyy n. 5kg ja korkeutta n. 30cm. Fifi voisi kokonsa ja luonteensa puolesta sopia kerrostaloonkin, sillä se ei haukkunut tarhavierailun aikana kuin kerran muun lauman mukana tiellä ohi ajavia hevoskärryjä.

 

23.4.2013

Fifi on varattu Saksaan.

 

Tutustuthan sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.