Päivitetty 28.05.2013

Kodin saanut: DALMA


DALMA

* 4-5 v

* steriloitu narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

12.04.2013

Dalma on tällä hetkellä Romaniassa, eläinsuojelija Anda Murgun luona etsimässä omaa kotiaan.

Dalma on löydetty Bucarestin kadulta yli kaksi vuotta sitten. Se on ollut siitä lähtien Anda Murgun luona odottamassa mahdollista omaa kotia. Vaikka tarhaolosuhteet ovat stressaavia ja virikkeettömiä ja talvet kylmiä lyhytturkkiselle koiralle, on Dalma säilyttänyt iloisen ja ystävällisen luonteensa.

Dalma vastaa luonteeltaan dalmatialaisen rotumääritelmää. Se on ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan, rohkea ja eloisa. Uskollisuus, itsenäisyys ja hyvämuistisuus kuuluvat dalmatialaisen luonteen kuvauksiin myös, joten todennäköisesti myös Dalman. Dalmatialaiset ovat kestäviä juoksijoita ja tarvitsevat yleensä paljon liikuntaa. Ne eivät ole palveluskoiratyyppisiä, mutta tykkäävät älykkäinä ja aktiivisina koirina tehdä asioita ja oppivat helposti.

Dalma on vahvaluonteinen koira. Se hyväksyy toiset koirat, niin urokset kuin nartutkin, mutta haluaa on ns. pomo. Kissojen kanssa Dalma ei tule toimeen ollenkaan vaan kissat ovat sille riistaa. Dalma haukkuu hyvin harvoin. Säkäkorkeudeltaan Dalma on n. 55 cm ja painoa sillä on siinä 27 kg paikkeilla. Parhaimmillaan Dalma olisi mahdollisesti ainoana koirana tai saman kokoisen uroksen kaverina.

 

21.5.2013

Dalma on varattu Iso-Britanniaan!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoa  koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.