Päivitetty 01.06.2015

Enkelikoira: FILIPPA


Filippa 3 14

 

FILIPPA

* noin 3-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

14.11.2013
Lempeä, läheisyydestä valtavasti nauttiva Filippa on varsin liikuttava tapaus. Se on aina vahvasti läsnä, toivoo huomiota, muttei tyrkytä itseään intensiivisesti ihmiselle. Olemme tavanneet sen usealla Romanian-matkallamme, mutta se tässä koirien paljoudessa aina jäänyt sivuun. Nyt päätimme antaa sille mahdollisuuden löytää oma, loppuiän koti. Sen se totisesti ansaitsee.

Filippan on löytänyt kadulta Dr. Adina Vladut, jonka ylläpitämässä OneVet-hoitolassa Filippa tällä hetkellä asuu. Filippa on laihtunut huomattavasti verrattuna siihen, mitä se on ollut aiemmin. Se selvästi stressaa meluisassa tarhaympäristössä. Korkeutta Filipalla on noin 55 cm verran ja painoa kutakuinkin 20 kg.

Mistä löytyisi Filipalle huolehtiva perhe, joka opettaisi sitä maltillisesti kotikoiran tavoille aina sisäsiisteydestä hihnakävelyyn ja totuttaisi sen lempeästi uuden kotimaan uusiin ihmeellisiin asioihin?

23.04.2014
Filippa odottelee edelleen kotiaan OneVet-klinikan hoitolassa. Koska hoitolassa on kova meteli ja hälinä ja paljon koiria, stressaa Filippa niin paljon, että tyttö vain laihtuu laihtumistaan. Filipan ruokintaan yritetään panostaa hoitolassa ja tyttö saakin nyt purkkiruokaa lisänä, jotta paino lähtisi nousuun. Parasta Filipalle olisi kuitenkin se oma koti. Ilman stressiä ja hälinää. Muuten Filippa on täysin oma itsensä, todella hellyttävä, kiltti, ihana nuori koira, jolla on varmasti paljon annettavaa sille, joka sydämensä tälle tytölle avaa.

26.06.2014
Hurmaava Filippa odottaa edelleen sitä omaa kotiaan Romaniassa. Flippa on lempeä ja ihana koira, jolla on varmasti paljon annettavaa uudelle omistajalleen. Filippa uiskentelee kuin kala vedessä OneVet klinikan hoitolapihan suuressa koiralaumassa, minkäänlaisiin rähinöihin tämä tyttö ei ota osaa. Filippa on edelleen hyvin laihassa kunnossa, mutta vaikuttaa siitäkin huolimatta reippaalta tytöltä. Ihmisten seurasta Filippa nauttii paljon. Oma koti olisi enemmän kuin onnenpotku ihanalle Filipalle.

1.8.2014
Rakkautta pursuava Filippa on sairastumisensa myötä siirtynyt enkelikoiraksi. Hyvää matkaa kaunis tyttö.

 

Filippa luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omistavana.

Ennen harkittua yhteydenottoa toivomme, että olette tutustuneet sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, koiran omistajan oppaaseen ja adoption kustannuksiin.

Filipan oman loppuelämän kodin etsinnässä varaajana toimii Johanna Lisko.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.