Päivitetty 03.04.2018

Kodin saanut koira: FRIDA A


Syntymäaika: 2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Steriloitu

Perustiedot ja tausta
23.2.2018
Frida A on tällä hetkellä OneVetin koirasuojalla Cosoban kylässä, siellä odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti 350 koiraa.  Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötarhoista.  OneVetissä adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan, sekä ulko- ja sisäloishäädetään.  Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi.  Lisäksi klinikan eläinlääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia.  Frida A on löydetty tarhan lähistöltä.  Kulkurien adoptio-ohjelmaan Frida A tuli helmikuussa 2018.

Frida A on suloinen, hieman ujonoloinen pieni koira. Tarhalla on alistuva ja oudot tilanteet vielä jännittävät.  Frida A on ystävällinen ja viihtyy hyvin sylissäkin, kunhan on ensin saanut vähän tutustua. Tulevassa omassa kodissa olisi hyvä saada kärsivällistä opastusta kotikoiran elämään, siten Frida A:sta tulee vielä mitä iloisin seuralainen.  Rauhallinen koti, jossa saa ajan kanssa totutella uusiin asioihin, olisi Frida A:lle sopivin.

Painoa tällä somalla pienellä koiralla on noin 6 kg ja arvioitu säkäkorkeus on noin 30 cm.

__________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Frida A saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Frida A on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Frida A:n yhteyshenkilö on Sari Laavi

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.