Päivitetty 17.11.2014

Kodin saanut koira: GABI


GABIPROFIILIGABI

* Arvioitu syntymäaika 05/14

* Narttu

* Steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

11.11.2014
Romanian kadut ovat täynnä kodittomia koiria. Kaiken kokoisia, näköisiä ja ikäisiä. Vain hyvin pientä osaa näistä koirista onnistaa ja ne pääsevät turvaan paikallisten eläinsuojelijoiden hoiviin. Yksi näistä onnekkaista on isotassuinen ja partasuinen narttupentu Gabi, joka löydettiin syksyllä 2014 oleskelemasta paikallisen huoltoaseman pihalta. Romanialaisen eläinsuojeluyhdistyksen Romanian Animal Rescuen, RAR:n aktiivit halusivat auttaa pentua ja kävivät pelastamassa Gabin pois kadun vaaroilta. Vieraillessaan Romaniassa lokakuussa Kulkureiden aktiivit tapasivat yhteistyöprojektien merkeissä RAR:n eläinlääkärin Dr. Aurelian joka pyysi heitä ottamaan Gabin mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan. Näin Gabi päätyi etsimään omaa kotiaan Suomesta.

Gabi elää tällä hetkellä Romaniassa paikallisen eläinsuojelijan pihalla, jonne nainen on pelastanut kaduilta useampia koiria. Gabi tulee hyvin toimeen näiden koirien, niin urosten kuin narttujenkin kanssa ja se on todella sosiaalinen ihmisille. Ystävällisellä ja kiltillä luonteellaan Gabi on hurmannut kaikki sen tavanneet saaden paljon kehuja osaksensa. Tämän hetkisen koon perusteella Gabi tulee kasvamaan suureksi, säkäkorkeuden ollessa 60cm tai jopa yli. Painoa neidille tulee todennäköisesti kertymään reilut 30kg.

Harkitessasi Gabin adoptointia huomioithan, että koiran luonne voi muuttua sen saavuttua uuteen kotiin. Gabi on vasta puolen vuoden ikäinen pentu, joten se tulee tarvitsemaan vielä paljon peruskoulutusta sekä aktivointia kasvaakseen hyvin käyttäytyväksi koirakansalaiseksi. Ottaen huomioon Gabin nykyiset asuin olosuhteet, pitää sille todennäköisesti opettaa kaikki kotikoiran tavat, kuten sisäsiisteys ja yksinolo aivan alusta asti. Adoptiokoiraa harkitsevan tulee olla valmis sitoutumaan pitkäjänteiseen, pehmein keinoin tapahtuvaan kouluttamiseen sekä mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomiseen.

17.11.2014
Gabi on löytänyt oman kotinsa toisaalta.

Gabi tullaan  luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omaavana. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Gabin kodinetsinnässä auttaa Taija M.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.