Kodin saanut: GINO

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

 

GINO

* n. 1 v

* Uros

 

 

 

 

 

 

23.07.2012

Gino hylättiin veljiensä Rinon ja Marion kanssa samalle rakennustyömaalle Bukarestissa, jolla jo asuivat myöskin sivuillamme olevat tyttöpennut Lora, Ursa ja muut. Pojista Mario löysi oman kodin Romanaista. Nyt siis rakennustyömaalla asuu kahdeksan pentua sulassa sovussa. Andan tytär Alina käy päivittäin ruokkimassa pentuja,  mutta rauha ei jatku kauaa, silä alueella aletaan pian rakentaa ja Alinalla on nyt kiire yrittää epätoivoisesti etsiä pennuille väliaikaista turvapaikkaa, sillä pennuille käy muuten huonosti rakentamisen alkaessa.

Gino on n. 4-5 kk ikäinen urospentu varustettuna rauhallisella, mutta kuitenkin leikkisällä luonteella. Gino on veljeänsä Rinoa ujompi, mutta leikkii kuitenkin mielellään toisten koirien kanssa. Andan tytär Alina käy kuitenkin päivittäin leikittämässä ja sosiaalistamassa pentuja, joten Gino varmasti reipastuu jatkuvasti. Gino ei kuitenkaan ole arka, vaan hieman harkitsevampi kuin sisaruksensa.

Ginosta tulee aikuisena ainakin keskikokoinen, joten tulevan kodin kannattaa varautua siihen, ettei Gino ole ihan pikkukoira aikuisena. Gino etsii rakastavaa ja aktiivista kotia, joka on valmis panostamaan  harkitsevan Ginon sosiaalistamiseen  ja kotiutumiseen sopivalla tavalla.

25.09.2012

Gino on nykyisin oikein komea nuori herra, kuten uusista kuvistakin näkyy. Pääsin itse tapaamaan Ginoa matkallani Romaniaan 3-6.9.12 ja Gino on kyllä mitä mainion koirapoika. Gino on kovasti reipastunut, eikä enää jännitä tai valikoi ihmisiä ja tulee reippaasti tutustumaan ihan vieraisiinkin tyyppeihin. Gino on tällä hetkellä jo melko kookas, selkeästi pentueen suurin ja ainakin tassuista päätellen jatkaa vielä kasvamistaan.

Tämän nuorenmiehen strategiset mitat ovat silmämääräisesti arvioituna n. 50-55 cm korkeutta ja painoa 13-15 kg. Gino myös tuli oikein mainiosti koko muun samassa aitauksessa asustelleen porukan kanssa toimeen. Ginon ja sisarustensa Katyn,Loran, Rinon ja Blanchen lisäksi samassa tilassa oli myös muutama muu koira. Ginon arvioitu ikä on tällä hetkellä n. 6-7 kk.

Ginolle etsitään edelleen kotia, joka on valmistautunut siihen, ettei Gino ole mikään ihan kevyt pikkupoika aikuisena. Myös aktiivisuus ja sitoutuminen ovat tärkeitä ominaisuuksia Ginon tulevalle perheelle.

Lisätty uusia kuvia.

04.11.2012

Kulkureiden Sallan kertomaa Ginosta Romanian  matkalta lokakuulta:

Tapasimme Blanchen ja Ginon, viimeiset kaksi “raksapentua” jotka ovat enää Romaniassa, lokakuun lopun matkallamme. Gino ja Blanche jakavat häkkinsä kolmen muun  koiran kanssa, joten ne ovat tottuneet elämään hyvin erikokoisten ja -ikäisten koirien kanssa.

Gino on siskoaan rauhallisempi, sellainen nuorena kypsyneen oloinen. Yhtä lailla Gino viihtyy ihmisten lähellä ja hellittävänä, mutta se ei tee itseään tykö niin innokkaasti kuin Blanche. Gino on tällä hetkellä noin 50 cm korkuinen ja painaa arviolta 17 kiloa. Ginosta kasvaa vielä varsin komea mies ja tyynen, tasaisen luonteensa puolesta siitä on vaikka mihin. Lisätty kuvia.

08.02.2013

Ginon ikä päivitetty.

17.02.2013

Gino on nyt päätynyt varsin dramaattisten vaiheiden jälkeen Andalle. Yksityinen tarha, jossa Gino on elänyt löytymisestään saakka, oli nuukaillut koirien ruuan kanssa ja Gino oli päässyt laihtumaan melkoisen hoikkaan  kuntoon, joten Anda päätyi siirtämään Ginon omaan tarhaansa, jotta voi vahtia Ginon ruuansaantia paremmin. Gino on tällä hetkellä alipainoinen ja tämä pentueensa suurin, rauhallinen ja komea nuorimies painaa tällä hetkellä 13-14 kg. 

Gino on siis nyt Andalla kunnon ruokinnassa ja hoivassa ja odottelee edelleen sitä omaa kotiaan. Olisiko sinulla tarjota tälle rauhalliselle ja harkitsevalle nuorelle miehenalulle se oma koti, turva ja sitoutuneisuus, jonka tämä poika todella ansaitsee.

25.03.2013

Tapasimme myös Ginon Romanian matkallamme 17.3.2013. Valitettavasti Ginolle ei kuulu kovin hyvää. Nuori, pehmeäluonteinen mies on muuttunut tarhalla alakuloisemmaksi ja jopa hieman ujoksi, kun se ennen oli varsin iloinen ja avoin. Gino jakaa häkkinsä dominoivamman uroksen kanssa ja Gino väistää selvästi vanhempaa koiraa ja pysyttelee taka-alalla. Gino on edelleen yhtä kiltti ja ystävällinen, mutta tarhaelämä alkaa näkyä hyvän luonteen omaavassa Ginossa negatiivisella tavalla. Ginon olisi hyvin tärkeää löytää mahdollisimman pian oma koti.  Lisätty uusia kuvia.

01.04.2013

Gino on varattu.

26.4.2013

Gino sai tänään oman kodin Suomesta.

24.9.2013

Gino on omassa kodissaan rohkaistunut ja reipastunut kovasti. Tässä syysterveisiä kuvin ja sanoin Ginolta ja perheeltä:

Syysterveiset Ginolta! Kesä on mennyt maalla nautiskellen ihansta kesästä ja olemme ehtineet käydä ruskalomallakin Lapissa. Gino on pirtsakka poika.Kova poika leikkimään. eikä häntä ole koipien välissä. Kovasti kaipaa muita perheenjäseniä, kun ovat omilla teillään.

Ginon varausta hoiti Johanna

Kuvat saa klikkamalla isommiksi

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: