Kodin saanut: LOLA B

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:


LOLA B

* 2-3v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

24.9.2013
Bukarestissa sijaitseva Dog Rescue Shelter pyrkii pelastamaan ja hoitamaan apua tarvitsevia kulkukoiria parhaansa mukaan.. Aktiivimme vierailivat elokuisella Romanian matkallaan myös Dog Rescuen tarhalla ja tapasivat siellä tämän ihastuttavan neidin. Kadulta löytynyt Lola on hyvin todennäköisesti joskus ollut kotikoira, johon on lopulta kyllästytty ja se on hylätty kadulle.

Kysyessäni aktiiveiltamme Lolan luonteesta sain vastaukseksi suuren ryöpyn ylistyssanoja.
Lola on hyvin miellyttämisenhaluinen, ihana, mahtava, sosiaalinen, innokas, reipas jne. Tiivistettynä tässä taitaa siis olla varsin upealuontoinen koira, joka valloittaa helposti paikkansa ihmisien sydämissä.

Energinen Lola on hyvin innokas työskentelemään ihmisen kanssa. Se osaa jo muunmuassa istua käskystä, antaa tassua ja tehdä miltei täydellisen sivulle tulon. Lolasta varmasti saisikin mukavan harrastuskaverin monenlaiseen  tekemiseen. Lola etsii sitoutunutta kotia, jossa sitä arvostetaan ja rakastetaan perheenjäsenenä.

Strategisilta mitoiltaan Lola on n. 50cm korkea ja painaa 20kg.

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: