Päivitetty 28.07.2014

Kodin saanut koira: GULLIVER (nyk. Brutus)


Gulliver prof 4GULLIVER

* syntymäaika 2/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

16.5.2014
Hassunhauskaa Gulliveria ei varmasti kukaan voi katsella täysin vakavalla naamalla. Tähän töppöjalkaan on helppo ihastua, sillä sen luonne on mitä mainioin: sosiaalinen, rohkea, reipas, leikkisä ja iloinen. Tarhalla Gulliver ei aristele isojakaan koiria, vaan on koko ajan menossa mukana ja tapahtumien keskipisteessä.

Gulliverin taustoista tiedämme vain sen, että poika löydettiin hylättynä Glinan kylästä huhtikuun loppupuolella. Pojan onneksi se kuitenkin pääsi nopeasti turvaan Kulkureiden kanssa yhteistyössä olevalle tarhalle, jossa Gulliver odottaa nyt loppuelämän kotia. Rokotusten puolesta tämä nassikka on valmis matkaamaan kotiin aikaisintaan heinäkuussa.

Tällä hetkellä 3 kk:n ikäinen Gulliver painaa noin 4,5 kg. Aikuisena pojan arvellaan painavan noin 12-15 kg, ja kuten kuvistakin voi nähdä, Gulliver on ruumiinrakenteeltaan melko vanttera ja pitkäselkäinen. Tulevan kodin tuleekin pitää huoli, että Gulliver ei aikuisiällä pääse liian tanakkaan kuntoon, sillä ylipaino on erityisen haitallista pitkäselkäisille koirille.

Vaikka Gulliveriin on helppo ihastua, mietithän tarkkaan omat resurssisi, mikäli haluat tarjota pojalle kodin. Tulevan kodin tulisi sitoutua Gulliverista huolehtimiseen parhaassa tapauksessa seuraavan 15 vuoden ajan. Gulliver tulee myös tarvitsemaan kärsivällisen ja johdonmukaisen omistajan opastamaan pojan kotikoiran tavoille, sillä niistä tällä nassikalla ei ole vielä mitään käsitystä.

19.5.2014
Uusia kuvia lisätty Gulliverista, joka oli mm. hoitanut edustustehtäviä Pet Expo-messuilla Bukarestissa.

12.6.2014
Vinkeän näköinen pötkylämies Gulliver on edelleen oma hassunhauska itsensä: hyörivä ja pyörivä häkkäräväkkärä, joka ottaa kaiken ilon irti elämästä. Gulliver on tällä hetkellä Romaniassa kotihoidossa, jossa poika on päässyt opettelemaan tärkeitä kotikoiran oppeja. Tämä sosiaalinen ja reipas pikkumies tulee edelleen toimeen kaikkien kanssa, jotka vain riiviön vauhdissa pysyvät mukana.

Gulliver painaa tällä hetkellä alle 10 kg, mutta toki painoa tulee lähikuukausina vielä jonkin verran lisää. Kovin paljoa yli 10 kg:n pojan ei kuitenkaan arvella painavan aikuisenakaan.

Gulliverille lisätty muutama uusi kuva, jotka on otettu toukokuun lopussa, kun Kulkureiden aktiivit vierailivat Romaniassa.

28.6.2014
Gulliver on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen <3.

Gulliver saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna EU-passin kera.


26.7.2014
Gulliver saapui omaan kotiinsa

Gulliverin kodinetsinnässä auttoi Maarit.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.