Päivitetty 28.07.2014

Kodin saanut koira: LILY C


 

 

LILY C

* 3-4. v

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 


30.5.2014

Miten Lily ja sen sisko Donna päätyivätkään alkukeväästä Targovisten kunnalliselle tarhalle, on kysymysmerkki. Mitään kummoista syytä siihen ei Romaniassa tarvita, jos koirasiskoksilla on joskus koti ollut, niihin on saatettu vain kyllästyä. Tai sitten niiden on annettu ulkoilla vapaana ja rankkurien napattua koirat kiinni, eivät omistajat ole olleet kiinnostuneita noutamaan koiriaan takaisin.
Kulkurien yhteistyökumppani, eläinsuojelija Mihaela Soare vierailee kunnallisella tarhalla sännöllisesi ja hän jäi seuramaan sosiaalisten, ystävällisten ja ihmisen luokse janoavien sisarusten kohtaloa. Aikaa kului, eikä kukaan ollut kiinnostunut Lilysta ja Donnasta ja niiden tulevaisuus näytti pelottavalta. Niinpä heti paikan vapauduttua Mihaela otti tytöt luokseen ja antoi niille toisen mahdollisuuden elämässä.

Lily on nauttinut uudesta elämästään täysin siemauksin. Se tuntuu muutaman viikon tarhahelvetistä pääsemisen jälkeen olevan aikalailla täydellinen koira! Lily tulee erinomaisesti toimeen kaikkien tapaamiensa koirien kanssa, niin urosten kuin narttujenkin. Lily ei haasta riitaa eikä provosoidu, se mielummin väistää kuin osallistuu kinoihin. Arka tai vetäytyvä Lily ei kuitenkaan ole, vaan reipas, tasapainoinen ja miellyttävä koira parhaassa iässään.

Lily ei ole kova haukkumaan, joten sen tuleva koti voisi mahdollisesti sijaita kerrostalossakin. Lisäksi Lily tykkää lapsista varauksettomasti ja lempeästi, eikä sillä ole mitään kissojakaan vastaan. Melkoinen helmi siis! Lilysta voisi saada suhteellisen kokematonkin omistaja tai vaikkapa lapsiperhe  itselleen täydellisen kaverin ja uskollisen ystävän kymmeneksi vuodeksi eteenpäin. Tottakai Lilyn, kuten minkä tahansa rescuekoiran, kanssa pitää varautua aloittamaan alusta monien asioiden suhteen, kuten esimerkiksi hihnakäyttäytymisen ja sisäsiisteyden, mutta rauhallisemman puleisen ja lempeän Lilyn kanssa uusien asioidenkaan opettelu ei luultavasti vaadi ihmeitä.

Lily on kooltaan pienen ja keskikokoisen koiran väliltä, korkeutta sillä on noin 35 cm ja painoa noin 10 kiloa. Lily on jo steriloitu ja sen rokotusohjelma on hyvällä mallilla. Omaan, lopulliseen kotiinsa Lily olisi valmis matkustamaan 20.6 jälkeen.

 

Tässä 29.5.2014 kuvattu video Lilysta ja sen siskosta Donnasta matkustamassa autossa eläinlääkäri-reissulle.

 

31.5.2014
Lisätty video Lilysta, Donnasta ja vuohikaveruksista 🙂 Katso video tästä.
Ja toinen video, hyväntuulisesta hännänheiluttajasta löytyy täältä.

 

15.7.2014
Lily pääsee Suomeen kotihoitoon 18.7. Lilyn sisko Donna on varattu jo omaan kotiin ja Lily pääsee siskon kanssa näin matkaamaan samaa kyytiä Suomeen 🙂

Lisätty uusia kuvia.

18.7.2014
Lily saapui kotihoitoon Suomeen ja sitä pääsee tapaamaan ennalta sovitusti hoitopaikassaan.

 

28.7.2014
Lily jää asumaan lopullisesti kotihoitopaikkaansa 🙂

 

Lilyn varauksen hoiti Salla.

 

Kuvat aukeavat isommiksi ja selautuvat eteenpäin klikkaamalla.

Tutustu huolellisesti sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa. Muistathan, ettei mitään eläintä saa ottaa hetken mielijohteesta! Koska Trombet on jo kertaalleen joutunut omistajansa hylkäämäksi, sitä ei saa tapahtua enää uudestaan.

Jos olet varma, että voit tarjota Trombetille kodin sen loppuelämän ajaksi, ota yhteyttä Jenniin.

– See more at: https://kulkurit.fi/trombet/#sthash.fpo56ZVY.dpuf

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.