Päivitetty 10.11.2014

Kodin saanut koira: HARLEY ( Hopen pentu)


Harley4

 

HARLEY

* arvioitu syntymäaika 04/2014

* uros

 

 

 

 

31.07.2014
Kaunis saksanpaimenkoira-sekoitus Hope löydettiin pellolta Bukarestin ulkopuolelta toukokuussa. Mukanaan Hopella oli kaksi pentuaan, Harley ja Hailey. Todennäköisesti Hopella on joskus ollut koti, josta se on tultuaan tiineksi tai viimeistään synnytettyään pentunsa, heitetty pihalle.

Asociatia A Doua Sansan eläinsuojelijat pelastivat Hopen ja sen pennut ja toivat ne turvaan Glinan tarhalle, josta niillä on mahdolisuus päästä joskus parempaan elämään.
Pennuista Hailey ei ehtinyt sitä nähdä, vaan se nukkui pois pian tarhalle tulon jälkeen, niin kuin pienille pennuille usein käy tarhaolosuhteissa, heikoimmat eivät selviä. Harley sen sijaan kasvaa ja voimistuu ja asuttaa samaa häkkiä äitinsä kanssa Glinan tarhalla.

Nuori herra Harley on varsinainen tapaus. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, sillä tällä kaverilla on energiaa vaikka muille jakaa. Tämän saivat kokea myös Kulkurien aktiivit heinäkuun matkallaan. Jos ei ollut tarkkana, saattoi muistiinpanoja varten varattu kynä, tai vesipullo löytyä Harleyn suusta, tai jostakin häkin nurkasta.

Harleyn arvioidaan syntyneen 04/2014, joten ikää tällä pojanviikarilla olisi arviolta 4-5 kk. Luonteeltaan Harley on energinen, sosiaalinen, avoin, iloinen ja vauhdikas, ihan niin kuin ikäisensä pojanviikarin kuuluukin olla. Harley tulee olemaan aikuiskooltaan keskikokoinen n. 50-60 cm ja alle 30 kiloinen.

Harleyn kodilta toivotaan vankkaa sitoutumista, motivaatiota ja voipa huumorintajukin olla koetuksella tämän tyyppisen termiitin kanssa. Harleylle etsitään aktiivista kotia, jossa ymmärretään aktivoinnin ja rauhoittumisen opettelemisen päälle, eikä pelästytä muutamaa paria nakerrettuja kenkiä, pureskeltuja tuolinjalkoja tai muutakaan pentutouhuihin kuuluvaa aktiviteettia. Koulutuksella, maltilla, työnteolla ja parilla ärräpäällä tästä pojasta saa varmasti mahtavan kaverin loppuelämäksi ihan mihin tahansa puuhaan.

10.11.2014
Harley on löytänyt oman kodin Saksasta!

Kodin etsinnässä auttoi Johanna Lisko.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.