Kodin saanut: HERA (Olimpia pentu)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

HERA

*n. 13viikkoa

*narttu

*Romaniassa

 

 

 

 

Hera on tällä hetkellä Romaniassa eläinsuojelia Anda Murgun luona. Andan tytär Alina löysi lomamatkaltaan mustan meren rannalta Heran ja tämän kaksi sisarusta ja näiden emon. Alina päätti pelastaa pienen perheen ja ne pääsivätkin Andan luokse turvaan.

Hera on iloinen ja utelias pikku tyttö. Hera on kuin kuka tahansa normaali pentu. Heran elämän alku on ollut melko hyvä, onhan se päässyt Andalle turvaan ja saanut kasvaa keskellä isoa koiralaumaa, turvassa maailman vaaroilta.

Hera tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, loishäädettynä ja oman passin omistavana. Herasta tulee aikuisena alle 15kiloinen.

Pentua harkitessasi, mietithän tarkkaan. Koiran tulee mahtua elämääsi niin ylä- kuin alamäissäkin. Sitä tulee kouluttaa ja sen kanssa tulee jaksaa puuhata ja harrastaa. Jos olet varmasti miettinyt…

Yhteydenotot Veronikalle.

Päivitetty 03.12.2012

Hera on varattu

Päivitetty 05.12.2012

Hera saapui omaan kotiin Suomeen 17.12.2012

Päivitetty 23.12.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: