Kodin saanut: TASHA

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

TASHA

* 2-vuotias

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

Tasha on tällä hetkellä Romaniassa OneVet eläinlääkäriaseman koirahoitolassa etsimässä kotia.

Tasha on n. 2-vuotias puhdas beagle. Tasha on aiemmassa elämässään ollut metsästyskoirana, mutta tyttö ilmeisesti sai lähteä kodistaan tultuaan tiineeksi. Kuten kuvista näkyy, Tashalla on juuri ollut pennut.

Jos Tashaa pitäisi kuvata yhdellä sanalla, valitsisin sanan: Täydellinen. Tasha on erittäin ystävällinen, rauhallinen, kiltti, tottelevainen, se on kaikkea mitä koiraltaan voisi toivoa. Tasha ei todennäköisesti ole kylläkään sisäsiisti, eikä se osaa kulkea remmissä. Mutta Tashan tavanneena, en usko että nämä ovat mitään ongelmia tytölle, vaan se oppii ne todennäköisesti todella nopeasti. Tasha tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin koirienkin. Tasha tarvitsee tulevalta kodiltaan paljon liikuntaa ja omistajiltaan huumorin tajua, koska Tasha on kuitenkin pohjimmiltaan tyypillinen huumorintajuinen beagle.

Tasha tullaan steriloimaan ennen Suomeen lähtöä.

 

Yhteydenotot Veronikalle.

Päivitetty 09.10.2012

Tasha on varattu.

Päivitetty 13.11.2012

Tasha saapui omaan kotiin Suomeen 30.11.12

Päivitetty 23.12.2012

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: